Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! Ce a făcut Gigi Becali înainte de meciul cu CFR Cluj. Campionii tremură: mutarea venită de nicăieri

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! Ce a făcut Gigi Becali înainte de meciul cu CFR Cluj. Campionii tremură: mutarea venită de nicăieri

FCSB

Comentarii

FCSB a ieşit din cursa pentru titlul Ligii 1, dar şi-a îndeplinit obiectivul, calificarea în preliminariile Europa League. Deşi în ultimele zile s-a vorbit despre o vacanţă luată de câteva dintre vedetele vicecampioanei, cei cinci jucători au revenit la baza de la Berceni

Gigi Becali a ratat din nou titlul Ligii 1 şi automat calificarea în preliminariile Champions League, de unde se aştepta să câştige o sumă mare. Acesta trebuie să se mulţumească doar cu Europa League. 

CFR Cluj a primit o nouă veste rea. FCSB, cu toate vedetele în meciul direct

Înaintea partidei dintre Gaz Metan şi FCSB, scor 0-1, au apărut informaţii conform cărora Gigi Becali şi-a trimis în vacanţă unii dintre cei mai buni fotbalişti, în condiţiile în care obiectivul fusese îndeplinit. 

Conform Fotbaltop.ro, în realitate, Florinel Coman, Dennis Man, Ovidiu Popescu, Valentin Creţu şi căpitanul Florin Tănase s-au întors, luni, la baza de pregătire de la Berceni a FCSB. 

Aceştia vor reintra în programul normal al echipei şi vor fi pe teren în ultimele două meciuri din play-off-ul Ligii 1. Aceştia doar au fost anunţaţi că sunt învoiţi pentru meciul cu Gaz Metan, când FCSB a apelat la mai mulţi "puşti", şi că sunt liberi doar până luni, 27 iulie. 

Revenirile celor cinci vedete la FCSB, ghinionul lui CFR Cluj

Lupta pentru titlul Ligii 1 nu a fost niciodată mai palpitantă, cu U Craiova lider (44 de puncte) şi cu CFR Cluj pe locul secund, cu 40 de puncte, dar cu un meci în minus. 

Revenirile lui Florinel Coman, Dennis Man, Ovidiu Popescu, Valentin Creţu şi Florin Tănase reprezintă o veste rea pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj. 

Campionii României au un program infernal în această săptămână, înaintea căreia nu s-au antrenat, din cauza cazurilor de COVID-19 descoperite în club. CFR Cluj va juca marţi, acasă, cu FC Botoşani, vineri cu FCSB, în deplasare, şi duminică cu liderul U Craiova, în deplasare. 

Revenirile celor cinci jucători la FCSB vin după ce Gigi Becali a recunoscut că va respecta competiţia din Liga 1 până la capăt, deşi i-a ameninţat pe cei de la U Craiova, iniţial, că va băga "puştii", drept răzbunare pentru titlul cucerit de Viitorul. 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujgigi becalifotbalisti fcsb 

viewscnt
Articole similare