Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în cazul Alibec! "Mi-a zis că mai rezistă până în iarnă şi pleacă liber!" VIDEO

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în cazul Alibec! "Mi-a zis că mai rezistă până în iarnă şi pleacă liber!" VIDEO

Astra Giurgiu

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. La finalul meciului, portarul David Lazar a vorbit despre situaţia coechipierului său, Denis Alibec

Goalkeeper-ul Astrei, David Lazar a recunoscut la finalul meciului superioritatea adversarului: "La cum ne-am prezentat, puteam pierde la un scor şi mai mare. Este îngrijorător că am luat cinci goluri fără să marcăm vreunul. Îl avem şi pe Denis, care este un golgeter adevărat" a admis portarul formaţiei lui Bogdan Andone.

Lazar a vorbit şi despre situaţia lui Alibec: "Noi suntem de vină, până la urmă, trebuie să o scoatem la capăt. Nu suntem 100% pregătiţi fizic. Ne-am adunat, pe rând, în fiecare săptămână câte 2-3 jucători. Sper ca în această pauză competiţională să ne revenim fizic. Denis este frustrat puţin. Chiar am vorbit cu el, se pregăteşte la fel, nu şi-a schimbat atitudinea. Chiar îmi zicea că mai rezistă până-n iarnă, când poate semna din postură de jucător liber de contract. Poate va fi mai bine pentru el"

"Domnul Nicolae ne-a încurajat înaintea meciului cu FCSB. Ne-a spus că aşa cum vom evolua în meciuri, aşa va fi alături de noi. Nu cred că se pune problema schimbării antrenorului" a mai declarat talentatul portar al giurgiuvenilor.

Afla mai multe despre: denis alibecdavid lazar 

viewscnt
Articole similare