Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în cazul lui Paul Pogba: "Va juca la noi în sezonul viitor"

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în cazul lui Paul Pogba: "Va juca la noi în sezonul viitor"
Comentarii

Antrenorul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, crede că mijlocaşul Paul Pogba va continua pe Old Trafford, deşi presa engleză anunţă că internaţionalul francez negociază cu Real Madrid.

"Cred că va fi aici în sezonul viitor. Paul a făcut o treabă fantastică pentru noi. Este un lider în vestiar. Dacă aş putea garanta, aş spune că va rămâne, dar nu putem face asta. Însă cred că va fi aici", a spus Ole Gunnar Solskjaer, într-o conferinţă de presă.

 

 

Pogba negociază cu Real Madrid

Vineri, presa engleză a anunţat că mijlocaşul francez Paul Pogba vrea să plece de la Manchester United şi a cerut acordul clubului pentru a negocia cu Real Madrid.

Impresarul lui Pogba, Mino Raiola, a anulat săptămâna trecută o reuniune cu oficialii de la Manchester United, în care urma să se discute prelungirea contractului jucătorului.

Jucătorul vrea să plece deoarece nu este mulţumit de situaţia echipei, care ar putea rata prezenţa în Liga Campionilor în sezonul viitor.

Pogba este dorit de Real Madrid, însă transferul lui nu ar foarte uşor de realizat, mai ales că are contract cu United până în 2021 şi un salariu anual de 17 milioane de euro.

Afla mai multe despre: pogba 

viewscnt
Articole similare