Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Luka Jovic la Real Madrid. Anunţul oficial făcut de Eintracht Frankfurt

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Luka Jovic la Real Madrid. Anunţul oficial făcut de Eintracht Frankfurt
Comentarii

Directorul sportiv al clubului Eintracht Frankfurt, Fredi Bobic, neagă informaţia potrivit căreia gruparea germană a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul atacantului Luka Jovic la echipa de pe Santiago Bernabeu.

Oficialul lui Frankfurt susţine că deocamdată nu au existat discuţii cu Real Madrid privind transferul tânărului atacant sârb, deşi AS a anunţat că s-a ajuns deja la un acord pentru 60 de milioane de euro.

"Nu a existat niciun contact cu Real Madrid. Nu sunt nevoit să folosesc o minciună nevinovată. Nu a existat nicio discuţie până acum. Îi cunosc foarte bine", a declarat directorul sportiv al clubului Eintracht Frankfurt, Fredi Bobic, pentru ESPN.

 

În vârstă de 21 de ani, Luka Jovic a fost împrumutat de Eintracht Frankfurt de la Benfica Lisabona, vara trecută, şi a impresionat în acest sezon, reuşind 26 de goluri şi şapte assist-uri, în 44 de apariţii în tricoul formaţiei germane. Prin urmare, Frankfurt a decis să îi activeze opţiunea de transfer definitiv, pentru şapte milioane de euro.

Afla mai multe despre: jovic 

viewscnt
Articole similare