Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie la FCSB. Anunţ de ultim moment: "Am ofertă din Liga 1, dar nu de la Gigi Becali"

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie la FCSB. Anunţ de ultim moment: "Am ofertă din Liga 1, dar nu de la Gigi Becali"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul echipei Leicester City, Alexandru Paşcanu (20 de ani), una dintre ţintele FCSB-ului pentru perioada de mercato din vară, a anunţat că are o ofertă din Liga 1, dar nu de la Gigi Becali.

Internaţionalul de tineret îşi încheie contractul cu Leicester City în vară şi nu ştie ce îi rezervă viitorul, concentrându-se asupra Campionatului European de tineret.

"Aştept cu nerăbdare Euro U21. Am terminat meciurile la club, aştept să ne reunim cu toţii la naţională şi să facem nişte meciuri bune. O să fie ceva super, abia aştept să începem jocurile.

Toate echipele de acolo sunt bune, nu aveam cum să avem parte de o grupă uşoară. Dar fiecare echipă are şansa ei. Noi mergem acolo să ne jucăm şansa. Trebuie să muncesc în fiecare zi pentru a debuta la seniori şi la o echipă de club.

Deocamdată eu aştept să văd ce spun cei de la Leicester. Am vazut că s-a vorbit despre FCSB, dar sincer nu e nimic adevărat, eu nu am vorbit niciodată cu nimeni de acolo.

Vom vedea ce opţiuni vor fi la vară, în perioada de mercato. Euro reprezintă o oportunitate pentru mine şi pentru ceilalţi jucători de la U21.

Există o variantă de împrumut în Liga 1, deocamdata ştiu o singură echipă interesată. Nu pot să spun numele echipei, îmi pare rău. Din câte am înţeles, nu e FCSB", a spus Paşcanu.

Afla mai multe despre: gigi 

viewscnt
Articole similare