Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! Manchester City, lovitură pe piaţa transferurilor

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! Manchester City, lovitură pe piaţa transferurilor

Manchester City

Comentarii

Răsturnare de situaţie în privinţa situaţiei lui Kyle Walker (33 de ani), fundaşul dreapta al lui Manchester City, care este dorit de Bayern Munchen. Se pare că Walker a decis să rămână la campioana Angliei şi a Europei, în ciuda ofertei nemţilor.

Presa din Germania a anunţat în urmă cu câteva zile că Bayern Munchen are un acord cu Kyle Walker, fundaşul dreapta al lui Manchester City, dar nu şi cu clubul. Cum cele două părţi n-au reşit să ajungă la un acord, apărătorul s-a răzgândit şi el, se pare.

Răsturnare de situaţie! Kyle Walker rămâne la Manchester City, în ciuda ofertei lui Bayern

Fabrizio Romano anunţă, sâmbătă, că Manchester City a primit acceptul lui Kyle Walker pentru a semna un nou contract. Totul va avea loc în următoarele zile, iar acesta va fi oficializat la finalul săptămânii viitoare de către clubul din Anglia.

Astfel, în ciuda ofertei lui Bayern Munchen, Walker va rămâne pe loc şi bavarezii pornesc în căutarea unui nou fundaş dreapta.

Kyle Walker a jucat 39 de meciuri (2.764 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut la Manchester City, timp în care a pasat decisiv o dată, dar a câştigat trei trofee: Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor!

Afla mai multe despre: manchester city kyle walkerkyle walker manchester citykyle walker contract manchester city 

viewscnt
Articole similare