Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Războiul se mută online! Steaua vrea să închidă site-urile FCSB. Comunicatul clubului

ULTIMA ORĂ Războiul se mută online! Steaua vrea să închidă site-urile FCSB. Comunicatul clubului

FCSB

Comentarii

Astăzi, CSA Steaua a eliberat un comunicat de presă prin intermediul site-ului oficial. În acesta, CSA Steaua atrage atenţia asupra unei noi încălcări a deciziei judecătoreşti. ”Roş-albaştrii” lui Gigi Becali utilizează şi administrează în continuare două domenii online ce folosesc numele de Steaua, deşi FCSB-ul nu deţine drepturile pentru utilizarea acelui nume. CSA face apel către rivali să rectifice situaţia, pentru a nu se ajunge iarăşi în instanţă.

”Având în vedere Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (Î.C.C.J.) nr. 3425 din 3 decembrie 2014 pronunţată în dosarul 32805/3/2011, vă reiterăm următoarele:

Decizia Î.C.C.J. indicată anterior a statuat definitiv faptul că cesionarea mărcii între A.F.C. şi F.C.S.B., pe baza căreia s-a făcut înregistrarea la O.S.I.M., a fost ilegală, întrucât A.F.C. nu putea vinde, cesiona sau transmite un bun pe care nu-l avea în proprietate, ci avea doar dreptul de a-l folosi.

Mai mult decât atât, în decembrie 2016, prin Decizia nr. 989A/2016, Curtea de Apel Bucureşti a interzis SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA (actual FCSB S.A.) să folosească fără consimţământul subscrisei semnele “Steaua”, “Steaua Bucureşti” sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive

Ca atare, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” nu permite asocierea incorectă şi nelegală a niciunei entităţi sau persoane fizice cu mărcile sale în scopul de a-şi crea o imagine pe baza istoriei şi performanţelor celui mai important club sportiv din România şi solicită suspendarea domeniilor web steauafc.com (mai exact redirecţionarea către fcsb.ro) şi fcsteaua.ro.

Facem un apel public la adresa dumneavoastră pentru respectarea deciziilor instanţelor judecătoreşti.
Prin prezenta notificare vă atragem atenţia de a lua măsurile necesare de urgenţă privind închiderea/blocarea site-urilor www.steauafc.com şi www.fcsteaua.ro, site-uri gestionate de dumneavoastră şi care au legătură doar cu FCSB. În caz contrar ne simţim nevoiţi de a ne adresa instanţelor competente, şi solicitarea de daune şi despăgubiri.

Conducerea CSA STEAUA BUCUREŞTI a apărat întotdeauna şi în mod exclusiv interesele clubului şi nu a acordat dreptul de utilizare a mărcii sau imaginii în favoarea dumneavoastră”, informează comunicatul eliberat de CSA Steaua.

Afla mai multe despre: fcsb; csa steaua 

viewscnt
Articole similare