Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Răzvan Marin şi-a decis viitorul! A dezvăluit de ce a plecat la Roma şi ce obiectiv are în noul sezon

ULTIMA ORĂ | Răzvan Marin şi-a decis viitorul! A dezvăluit de ce a plecat la Roma şi ce obiectiv are în noul sezon

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a terminat vacanţa şi s-a întors în Belgia, acolo unde se va alătura lotului celor de la Standard Liege. Cel mai valoros jucător român la ora actuală nu are niciun gând de plecare de la actuala sa echipă.

Marin a dezvăluit că zilele acestea a fost plecat la Roma pentru a-şi rezolva problemele pe care le avea la gleznă, şi nu pentru a negocia cu AS Roma, formaţie care şi-a arătat interesul pentru el în mod oficial. 

"Plec înapoi la treabă. Mi-era dor să mă întorc în Belgia. M-am recuperat, rămâne de văzut cum mă voi simţi la antrenamente. O să fiu nevoit să fac o încălzire mai bună a gleznei. Am fost la Roma pentru tratament, impresarul meu e de acolo. E un doctor foarte bun, acolo, la Roma. M-a pus pe picioare repede. Nu am vorbit cu nimeni de la clubul AS Roma, m-am dus strict pentru tratament.

Mi-aş dori să ajung cu Standard în grupele Champions League. Avem un mare avantaj oricum, pentru că, dacă vom pierde în turul III preliminar, ne vom califica direct în grupele Europa League. De asta nici nu mă grăbesc să plec. Nu mă gândesc la un transfer pentru că ceea ce am în acest sezon la Standard e deja foarte bine. Vreau să joc titular în continuare. Standard a schimbat antrenorul" - a spus Răzvan Marin. 

Afla mai multe despre: razvan marinbelgiastandard liege 

viewscnt
Articole similare