Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Real Madrid îşi schimbă "casa" pentru restul anului! Pe ce stadion vor juca "Galacticii" în 2020, după reluarea LaLiga

ULTIMA ORĂ | Real Madrid îşi schimbă "casa" pentru restul anului! Pe ce stadion vor juca "Galacticii" în 2020, după reluarea LaLiga

Real Madrid

Comentarii

LaLiga se pregăteşte să-şi reia meciurile, echipele au revenit la antrenamente, iar Real Madrid îşi va schimba casa pentru restul partidelor din 2020. Trupa lui Zinedine Zidane (47 de ani) se va muta şi va juca restul meciurile din 2020 pe stadionul Alfredo Di Stefano.

Arena este stadionul construit pentru echipa secundă, Real Madrid Castilla. Lipsa spectatorilor de pe stadioane i-a făcut pe cei de la Real Madrid să ia această decizie. Fotbalul din LaLiga se află în plin fuleu spre revenire, în ciuda pandemiei de COVID-19. Meciurile se vor juca, dar fanii nu vor avea acces pe stadioane, iar "Galacticii" vor juca pe "Alfredo Di Stefano" în 2020.

"În acest moment, vom termina sezonul acolo (n.r. - Alfredo Di Stefano), dar cel mai probabil îl vom începe acolo şi pe următorul", a declarat un oficial al Realului, conform Mundo Deportivo. În ideea de a juca meciurile pe arena "Alfredo Di Stefano", şefii lui Real Madrid au început să facă anumite modificări ca aceasta să fie adusă la standardele LaLiga.

La ce dată se reia La Liga

Conform cotidianului din Madrid, forul condus de Javier Tebas a stabilit ca La Liga să se reia pe 12 iunie şi să se încheie la finalul lunii iulie, în condiţiile în care în luna august ar urma să se dispute partidele rămase din Liga Campionilor şi Europa League. De asemenea, se ia în calcul şi data de 19 iunie.

Meciurile din La Liga, care vor putea fi urmărite, ca de obicei, în direct pe canalele Telekom Sport, se vor juca în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, dar şi la mijlocul săptămânii, de marţi până joi.

Afla mai multe despre: real madridstadioncoronaviruslaliga 

viewscnt
Articole similare