Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Real Madrid sau Barcelona vor juca un meci din La Liga în SUA

ULTIMA ORĂ | Real Madrid sau Barcelona vor juca un meci din La Liga în SUA

La Liga

Comentarii

Liga Spaniolă de Fotbal anunţă un parteneriat cu multinaţionala Relevent, companie care promovează fotbalul în zona SUA şi Canada. Ca urmare a acestui acord, pe viitor un meci al Barcelonei sau al Realului se va juca în Statele Unite ale Americii.

”Creşterea popularităţii fotbalului în SUA va ajuta cultura acestui sport” anunţă cei de la Relevent. Compania este condusă de Stephen Ross, un om de afaceri care deţine echipa Miami Dolphins şi stadionul Hard Rock din Miami scrie El Pais.

”Acest acord revoluţionar va asigura un impuls fundamental acestui sport pe teritoriul Statelor Unite şi Canadei” a explicat şi preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas. ”Viziunea Ligii Spaniole pentru prezent şi viitor este clara şi intenţia lor de a transforma La Liga în cea mai puternică şi spectaculoasă competiţie din lume ne bucură şi ne creşte optimismul” a explicat şi Danny Sillman, vicepreşedinte al Relevent.

Înţelegerea intră în vigoare imediat şi se pare ca intenţia este ca încă din acest sezon, Barcelona sau Real Madrid să evolueze într-un meci din campionat pe teritoriul Statelor Unite. Pe viitor americanii speră chiar şi la un El Clasico. 

Afla mai multe despre: fc barcelonareal madridsua 

viewscnt
Articole similare