Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Real Madrid şi-a luat atacant! Mariano Diaz revine pe Santiago Bernabeu

ULTIMA ORĂ | Real Madrid şi-a luat atacant! Mariano Diaz revine pe Santiago Bernabeu

Real Madrid

Comentarii

Julen Lopetegui împlineşte astăzi, 28 august, 52 de ani. De ziua sa, tehnicianul spaniol primeşte un cadou surpriză: atacantul pe care l-a cerut cu insistenţă, pentru a-i asigura concurenţă lui Karim Benzema.

Real Madrid îl aduce înapoi de la Olympique Lyon pe Mariano Diaz. Fotbalistul dominican, născut în Catalunya, (Premiera de Mar) a fost la un pas de un transfer la FC Sevilla, club cu care Lyon se înţelesese pentru 40 de milioane de euro.

Deţinătoare a 35% din drepturile asupra fotbalistului, gruparea blanco a intrat imediat pe fir. Madrilenii au profitat de faptul că pot să-şi exercite dreptul de a-l transfera din nou pe Diaz în cazul în care Lyon se înţelege cu un alt club şi au anunţat atât gruparea franceză, cât şi pe FC Sevilla, că îşi vor folosi acest drept pentru a-l aduce din nou pe Bernabeu pe Mariano Diaz.

Real Madrid va plăti 23 de milioane de euro pentru Mariano Diaz, plus bonusuri. Restul până la 40 de milioane ar fi ajuns oricum în vistieria clubului blanco, dacă Lyon îl vindea la Sevilla.

În vârstă de 25 de ani, Diaz a impresionat în sezonul trecut în Franţa, marcând de 21 de ori şi pasând în alte 7 rânduri decisiv pentru coechipierii săi. Cota sa de piaţă în acest moment este de 22 de milioane de euro, susţine site-ul de specialitate Transfermark.

Cadena COPE anunţă că Mariano Diaz va semna în următoarele ore un contract pe 5 sezoane cu Real Madrid.

  • 5 ani a jucat Mariano Diaz la echipele de juniori ale Realului, marcând peste 50 de goluri
  • 1 sezon are la prima echipă a Realului în sezonul 2016-2017
  • 5 goluri a marcat Mariano la Real Madrid

Afla mai multe despre: mariano diazreal madridtransfersevillalyon 

viewscnt
Articole similare