Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Regret că nu am ajuns". TRANSFER ratat de FCSB! Becali şi-a luat 'adio' şi rămâne cu problemele

ULTIMA ORĂ | "Regret că nu am ajuns". TRANSFER ratat de FCSB! Becali şi-a luat 'adio' şi rămâne cu problemele

Superliga

Comentarii

Portarul lui Gaz Metan Mediaş, Răzvan Pleşca, regretă că nu s-a mai realizat transferul la FCSB, în vara anului 2018, atunci când era programată venirea sa la actuala vicecampioană a României. Acum, fotbalistul îşi face planuri în cadrul clubului din Mediaş.

Răzvan Pleşca, despre transferul ratat la FCSB

La 37 de ani, Răzvan Pleşca continuă să fie numărul 1 în poarta lui Gaz Metan, echipă cu care speră să prindă play-off-ul Ligii 1. Pe final de carieră, portarul are un regret: ratarea transferului la FCSB. 

În iarna trecută, FCSB a contactat clubul Gaz Metan, pentru a-l aduce pe Pleşca, fotbalist care s-ar fi luptat cu Cristian Bălgrădean pentru postul de titular, după ce Andrei Vlad începuse se gafeze. 

Deşi plecarea sa la FCSB ar fi urmat să se realizeze în vară, cu jumătate de an mai târziu decât fusese stabilit iniţial, Pleşca a ratat plecarea, după ce conducerea lui Gaz Metan a intervenit: "Da, există un regret că nu am ajuns la un club aşa mare. Acum nu ştiu exact ce s-a întâmplat, pentru că eu eram încă legat contractual de clubul Gaz Metan Mediaş. Iar ei (n.r. - conducătorii de la Gaz Metan) s-au opus, ca de fiecare dată, plecării mele. Aşa că nu exista nicio modalitate prin care să ajung la FCSB. Nici nu se punea problema unei sume de transfer la 36 de ani. Nu spun că ştiu data retragerii, dar îţi promit că nu joc până la 40 de ani. 

Vedem ce se întâmplă în acest an. Dorinţa mea ar fi să intrăm în acest an în play-off, iar pentru campionatul următor să adopt rolul pe care îl are Buffon acum la Juventus, acela de portar de rezervă. Sau cum a fost Lobonţ la AS Roma, să fiu o voce puternică în vestiar, să am grijă ca atmosfera să fie bună, să calmez eventuale tensiuni sau neplăceri ale unor coechipieri. Să fiu mai în umbră, să nu mai joc toate meciurile", a declarat Răzvan Pleşca.  

  • Cristian Bălgrădean, Andrei Vlad şi Toma Niga sunt portarii din lotul FCSB

Răzvan Pleşca: "Este greu din punct de vedere mental"

Pleşca a vorbit şi despre actualul sezon: "Cred că sunt singurul jucător care, în 2019, anul calendaristic, a jucat toate minutele în Liga I. Este greu, şi nu neapărat din punct de vedere fizic, cât mai ales mental. Atunci când joci meci de meci mai apar şi gafele astea de cascadorii râsului, pe care nu mi le pot explica nici eu. Cum a fost şi cea din meciul de la Iaşi", a mai spus portarul de la Gaz Metan Mediaş. 

  • 22 de meciuri şi 25 de goluri încasate sunt cifrele lui Pleşca din acest sezon, în Liga 1. 
  • FC Naţional, Poli Iaşi, FC Botoşani şi Gaz Metan sunt echipele pentru care a jucat. 

Afla mai multe despre: razvan plescafcsbtransfer razvan plesca fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare