Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Revenire şoc la FCSB. Gigi Becali şi Mihai Stoica din nou împreună. Unde a fost surprins fostul director sportiv

ULTIMA ORĂ Revenire şoc la FCSB. Gigi Becali şi Mihai Stoica din nou împreună. Unde a fost surprins fostul director sportiv

Fotbal

Comentarii

Sâmbătă, 12 octombrie 2019, zi de sărbătoarea în familia Becali. Fiica cea mică a patronului de la FCSB, Gigi Becali, Teodora, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, cu Mihai Theodor Mincu.

Pentru a realiza o nuntă de poveste, Gigi Becali nu s-a uitat deloc la bani - 500.000 de euro l-a costat pe patronul FCSB-ului, întreaga festivitate. Printre sutele de invitaţi, o prezenţă s-a făcut mai remarcată decât oricine altcineva: Mihai Stoica. Paparazzi Spynews, aflaţi pe urmele nuntaşilor, l-au surprins şi pe Meme la nuntă, chiar dacă între Gigi Becali şi fostul conducător al FCSB-ului au fost mai multe contre în ultima perioadă.

Conform Spynews, Mihai Stoica a sosit în urmă cu puţin timp la Biserica Sfântul Spiridon, acolo unde are loc ceremonia religioasă. Mihai Stoica a sosit îmbrăcat la patru ace şi nu a vrut să stea de vorbă cu presa. Întrebat ce le urează mirilor, Mihai Stoica a fost tăcut, grăbindu-se să intre în biserică.

Neînţelegerile dintre Mihai Stoica, cel care ocupa postul de director sportiv la FCSB şi patronul Gigi Becali, au apărut în momentul în care, omul cu bani de la FCSB a început să-i reproşeze gălăţeanului faptul că a ratat nişte jucători, care la alte echipe fac furori. Dezamăgit şi furios pe atitudinea lui Gigi Becali, Meme Stoica a ales să plece de la FCSB, în locul său fiind adus Narcis Răducan.

Se întoarce Meme Stoica la FCSB? Gigi Becali a trecut peste toate răutăţile şi l-a reprimit în familia sa

În ultimele zile, au circulat tot felul de zvonuri prinvind întoarcerea lui Meme Stoica la FCSB. Faptul că Gigi Becali l-a inclus pe lista invitaţilor la nunta fiicei sale, arată faptul că între cei doi nu mai există niciun fel de ranchiună şi că toate supărările au fost date trecutului, ca de fiecare dată. Acest lucru alimentează zvonurile, iar reîntoarecerea lui Meme Stoica la FCSB nu mai pare un lucru atât de imposibil.

Ca reacţia a informaţiilor apărute zilele acestea, Peluza Roş-Albastră a postat un manifest pe pagina oficială de Facebook, prin care îşi arată susţinerea faţă de actualul director sportiv al clubului:

PELUZA ROŞ-ALBASTRĂ îl susţine pe noul manager al clubului STEAUA. Narcis, într-un timp atât de scurt de când a preluat aceasta funcţie, a dat dovada de profesionalism făcând o treabă foarte bună, de unde şi rezultatele echipei din ultima perioadă", au scris reprezentaţii suporterilor de la FCSB.

foto: Spynews.ro

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare