Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | România U21, fără Adrian Mutu? "Briliantul" a primit oferte din Turcia şi ar putea pleca la Istanbul să negocieze

ULTIMA ORĂ | România U21, fără Adrian Mutu? "Briliantul" a primit oferte din Turcia şi ar putea pleca la Istanbul să negocieze

Echipa națională

Comentarii

Presa din Turcia anunţă că Adrian Mutu a devenit interesant pentru cinci cluburi din Super Lig, campionatul în care antrenează şi Marius Şumudică. Jurnaliştii turci au oferit câteva detalii, printre care şi o posibilă venire a antrenorului la Istanbul, pentru a negocia contractul.

Adrian Mutu pleacă în Turcia? Jurnaliştii turci au dezvăluit că selecţionerul are oferte

Fostul atacant al naţionalei României are un început promiţător în noua carieră, cea de antrenor. După ce a ocupat postul de antrenor la FC Voluntari şi la echipa a doua a lui Al Wahda, Adi Mutu a devenit selecţionerul naţionalei U21 a României. Antrenorul a reuşit calificarea la EURO U21, după ce a terminat pe locul secund în campania de calificare, dar ar putea pleca înainte de turneul final şi de Jocurile Olimpice. 

Duminică, presa din Turcia a anunţat că Adrian Mutu a primit câteva oferte din Super Lig, din partea unor cluburi care-şi caută un antrenor. O publicaţie susţine că "Briliantul" ar fi tentat să accepte. Mai mult, selecţionerul României U21 ar urma să plece la Istanbul, în zilele următoare, pentru a lua o decizie.

Momentan, numele cluburilor interesate de Adi Mutu nu au fost aflate, dar, dacă va accepta, antrenorul va avea parte de o provocare. 

"Numărul antrenorilor români din Turcia se poate mări. Pe lângă Marius Şumudică, Adi Mutu ar putea antrena o echipă din Turcia. Sunt informaţii conform cărora antrenorul a primit oferte din Super Lig şi ar putea veni la Istanbul, zilele următoare, pentru discuţii", notează Ajansspor. 

"Fostul fotbalist român Adrian Mutu a intrat pe radarul echipelor din Super Lig, care-şi caută antrenor. Acesta e dorit de cinci cluburi din prima ligă turcă. Mutu evaluează ofertele prin intermediul unei companii germane, iar antrenorul ar fi dispus să accepte. Adian Mutu ar urma să vină la Istanbul, în zilele următoare, pentru a lua decizia finală", a scris şi Ntvspor.

Adrian Mutu s-ar putea lupta cu Marius Şumudică în Turcia

În cazul în care va accepta noua provocare, Adi Mutu ar ajunge să se dueleze în Turcia cu Marius Şumudică. Antrenorul lui Gaziantep a impresionat în Super Lig, după ce a ajuns pe locul al treilea, în urma celor patru victorii la rând. În ultimul meci din 2020, Şumudică a învins cu 3-1, într-un meci în care şi Alexandru Maxim a marcat. 

Până în acest moment, cel mai important moment al lui Adrian Mutu în cariera de antrenor a fost calificarea la Campionatul European U21. Tricolorii mici vor juca în grupe cu gazda Ungaria, Germania şi Olanda.

Înaintea meciului decisiv cu Danemarca, Adrian Mutu a dezvăluit ce discuţie a purtat cu fotbaliştii de la U21, care aveau nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-şi asigura prezenţa la EURO U21. 

viewscnt
Articole similare