Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Rummenigge a făcut anunţul! Ce se întâmplă cu Robert Lewandowski din sezonul viitor

ULTIMA ORĂ | Rummenigge a făcut anunţul! Ce se întâmplă cu Robert Lewandowski din sezonul viitor

Bayern Munchen

Comentarii

Unul dintre numele cel mai des asociate în această vară cu Real Madrid, atacantul polonez Robert Lewandowski a fost subiectul principal al interviului acordat de directorul general de la Bayern Munchen pentru portalul german, TZ.

Ultimele zvonuri din Spania îl dădeau pe Lewandowski pe Santiago Bernabeu pentru 100 de milioane de euro. Karl Heinz Rummenigge, directorul general al clubului bavarez a clarificat miercuri situaţia polonezului: "Suntem foarte mulţumiţi de Robert, iar în poziţia sa, sunt prea puţini jucători care se pot compara cu el. Astfel că, nu ne avantajează să-l vindem, indiferent că ne oferă cineva 100 sau 150 de milioane de euro pe masă pentru el!" a explicat Rummenigge.

Robert Lewandowski joacă la Bayern din 2014. Polonezul a evoluat în 195 de meciuri pentru campioana Germaniei din sezonul trecut şi a marcat 151 de goluri.

Pe Allianz Arena, Lewa a câştigat patru titluri de campion al Germaniei, două Supercupe ale Germaniei şi o Cupă. De trei ori Lewandowski a fost golgeterul campionatului german, în 2013-2014, 2015-2016 şi 2017-2018. 

Afla mai multe despre: lewandowskibayernreal madrid 

viewscnt
Articole similare