Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ S-a aflat echipa la care Budescu revine în România. Se bate la titlul din Liga 1

ULTIMA ORĂ S-a aflat echipa la care Budescu revine în România. Se bate la titlul din Liga 1

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a rămas şi la 32 de ani un fotbalist curtat de cluburile din Liga 1. Mijlocaşul mai are contract până în sezonul următor cu Damac, iar Mihai Stoica a susţinut că singura echipă la care s-ar întoarce în România e FCSB.

Transferul lui Constantin Budescu la FCSB a fost pe agenda conducătorilor în ultima perioadă. Înainte de a pleca în Arabia Saudită, Gigi Becali l-a dorit, dar sumele oferite la Damac au fost superioare, iar finanţatorul a înţeles situaţia. 

FCSB, echipa la care Constantin Budescu poate reveni în România

Mai multe cluburi din Liga 1 s-au arătat interesate de Constantin Budescu. "Magicianul" de la mijlocul terenului are uşa deschisă la FCSB şi Petrolul Ploieşti, dar Mihai Stoica e sigur că fotbalistul revine în România doar la echipa pe care o reprezintă oficialul. 

De altfel, managerul general al clubului lui Gigi Becali a lăsat de înţeles că transferul ar putea avea loc. 

"Dacă Budescu pleacă din Arabia Saudită, eu cred că nu va avea o altă destinaţie decât FCSB. Mai are un an de contract acolo",  a anunţat Mihai Stoica pe Facebook. 

De altfel, Gigi Becali a dezvăluit că a vorbit cu fotbalistul naţionalei României, pe care-l aşteaptă încă din vara acestui an. Omul de afaceri a dezvăluit detalii din dialogul purtat. 

 

 

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...