Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | S-a încheiat întâlnirea oficială dintre FC Barcelona şi PSG, pentru transferul lui Neymar. Ce se întâmplă cu brazilianul

ULTIMA ORĂ | S-a încheiat întâlnirea oficială dintre FC Barcelona şi PSG, pentru transferul lui Neymar. Ce se întâmplă cu brazilianul

FC Barcelona

Comentarii

Întâlnirea dintre oficialii grupărilor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain s-a încheiat fără acord, informează presa catalană.

Directorul sportiv al Barcelonei, Eric Abidal, şi Javier Bordas, membru în conducerea clubului blaugrana, au zburat la Paris pentru a negocia revenirea lui Neymar pe Camp Nou. Însă, fără succes, cele două cluburi fiind, în acest moment, departe de a se înţelege.

Sport.es, cotidianul de casă al echipei de pe Camp Nou, anunţă că Barcelona nu a îndeplinit cerinţele francezilor, astfel că Neymar rămâne, pentru moment, la PSG. 

Oficialii campioanei Franţei au solicitat 100 de milioane de euro plus doi jucători, mijlocaşul Philippe Coutinho şi fundaşul dreapta Semedo. Barcelona este, însă, dispusă să îi ofere pe Coutinho şi pe Rakitic plus o sumă cuprinsă între 80 şi 100 de milioane de euro.

În plus, cum nu dispun de suficiente fonduri în momentul de faţă, catalanii vor să achite suma respectivă abia vara viitoare, în urma unei clauze.

 

 

Neymar, între FC Barcelona şi Real Madrid

Totuşi, despărţirea lui Neymar de PSG este iminentă. Neymar este dorit şi de Real Madrid, care este aşteptată acum să facă o contraofertă pentru starul brazilian.

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare