Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Să pierzi în modul ăsta doare mai mult!" Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open. Ce a spus despre Muguruza

ULTIMA ORĂ | "Să pierzi în modul ăsta doare mai mult!" Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open. Ce a spus despre Muguruza

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a reacţionat după ce a fost eliminată în semifinalele Australian Open de Garbine Muguruza (26 de ani, 35 WTA). Românca a pierdut cu 6-7(8), 5-7 şi a afirmat că "este în suferinţă" deoarece doare mai tare să pierzi de o asemnea manieră. Halep a luptat extraordinar pentru locul său în finală, dar Muguruza a avut un plus de curaj şi de noroc şi şi-a asigurat biletele pentru ultimul act.

Halep a recunoscut că o doare modul în care a fost învinsă. Simona a luptat până la ultima picătură de energie, dar a spus că putea fi puţin mai inteligentă la punctele importante din meci pentru a avea o şansă mai bună de câştig. "Sunt în suferinţă acum", a recunoscut sportiva din Constanţa.

"Să pierzi în modul ăsta doare mai mult, cu siguranţă. Sunt în suferinţă acum, tebuie să admit", a spus Simona, potrivit WTA Insider. "Cred că aş fi putut să fiu puţin mai inteligentă la punctele importante. Dar n-am fost. În momentele importante ea a jucat un pic mai curajos", a adăugat sportiva română.

Garbine Muguruza - Sofia Kenin e marea finală de la Australian Open 2020, care se va juca sâmbătă şi va putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: simona halepreactieaustralian open 2020 

viewscnt
Articole similare