Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Să-şi găsească echipă!". Fotbalistul lui CFR Cluj, OUT: antrenorul "l-a executat"

ULTIMA ORĂ | "Să-şi găsească echipă!". Fotbalistul lui CFR Cluj, OUT: antrenorul "l-a executat"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Mircea Rednic, a anunţat că nu mai are nevoie de fotbalistul împrumutat de la CFR Cluj, Andrei Radu (23 de ani), care se află într-o situaţie dificilă.

Lui Andrei Radu, vărul portarului de la Parma, Ionuţ Radu, nu-i merge bine, după ce a revenit în România în 2018. Fundaşul stânga a semnat atunci cu CFR Cluj, dar a fost împrumutat la începutul anului 2019 la Concordia Chiajna, după ce nu a putut să-l detroneze pe Mario Camora din echipa campioană a României. 

A revenit la CFR Cluj în august 2019, dar a fost împrumutat, din nou, la Poli Iaşi, unde, după ce a jucat în 17 meciuri din acest sezon, a fost anunţat că ar fi mai bine să-şi caute un alt club. 

Andrei Radu mai are contract cu Poli Iaşi până în vara acestui an, dar Mircea Rednic l-a anunţat că nu mai are nevoie de el: "Radu a avut şanse. I-am dat şanse să joace. Când am venit aici şi el era pe lista de transfer. Mi-a plăcut aşa, dar în teren nu mi-a dat o siguranţă. Am discutat. Ar fi bine pentru el să-şi găsească o echipă. El oricum pleacă în vară şi, dacă vreau să pregătesc echipa pentru sezonul următor, am nevoie de jucători care aparţin clubului", a declarat Mircea Rednic în cadrul unei conferinţe de presă. 

Fundaşul stânga Andrei Radu a jucat pentru grupele de juniori ale Stelei şi ale lui Dinamo şi a fost căpitan la ambele echipe. Fotbalistul a plecat dezamăgit din ţară în 2016, când a semnat cu ciprioţii de la Aris Limassol. 

Poli Iaşi fuge de retrogradare

Clubul din Moldova este pe locul 12 în Liga 1, cu 22 de puncte, dar antrenorul echipei nu are emoţii în privinţa menţinerii în prima ligă: "Nu putem vorbi acum de frică sau să vorbim de retrogradare. Se joacă play out-ul, ştiţi cum e, punctele se înjumătăţesc, nu o să fie nicio problemă să rămânem în prima divizie. Sper ca din astea două meciuri să luăm cel puţin trei puncte", a mai spus Mircea Rednic. 

 

Afla mai multe despre: andrei raduandrei radu cfr clujandrei radu poli iasimircea rednicpoli iasicfr cluj 

viewscnt
Articole similare