Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Se face transferul înlocuitorului lui Mihai Pintilii. Anunţul făcut de Helmuth Duckadam: "Vârsta îşi spune cuvântul"

ULTIMA ORĂ | Se face transferul înlocuitorului lui Mihai Pintilii. Anunţul făcut de Helmuth Duckadam: "Vârsta îşi spune cuvântul"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele de imagine al echipei FCSB, Helmuth Duckadam, a anunţat că, în vară, vicecampioana va transfera un înlocuitor pentru Mihai Pintilii.

"Să vedem cine îl va înlocui pe Pintilii. Acolo va fi o mică problemă, dar, asta e, va trebui să îl înlocuim. Nu ştiu, eu am fost aseară la o emisiune de televiziune şi am aflat că nu ar fi făcut deplasarea, nu am dat telefon, nu am vorbit cu Teja, deci nu ştiu sigur. Dar, din câte am înţeles, nu ar mai fi făcut deplasarea la Cluj. La Pintilii se vede că şi vârstă îşi spune cuvântul şi e predispus şi la mai multe accidentări. Eu cred că cei care se ocupă de transferuri, ar trebui să ia în calcul şi un transfer pentru a ocupă acest post", a spus Helmuth Duckadam la PRO X.

Revenit în februarie după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon mai bine de cinci luni, Mihai Pintilii are noi probleme medicale şi nu va juca în derby-ul cu CFR Cluj, de duminică.

Mihai Pintilii, care împlineşte 35 de ani în toamna acestui an, a adunat, în total, 167 de meciuri, 11 goluri şi 11 pase decisive în tricoul FCSB-ului. El mai are contract cu "roş-albaştrii" până în vara anului 2020.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: pintilii 

viewscnt
Articole similare