Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Se face transferul verii! Norvegianul Haaland şi-a anunţat deja echipa

ULTIMA ORĂ Se face transferul verii! Norvegianul Haaland şi-a anunţat deja echipagalerie foto

Borussia Dortmund

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că norvegianul Erling Braut Haaland şi-a anunţat deja clubul că şi-a achiziţionat o casă în Spania.

Super starul Borussiei Dortmund, Erling Braut Haaland, are şanse mari să devină protagonistul verii. Presa spaniolă dezvăluie că Haaland şi-a anunţat echipa la care joacă de achiziţionarea unei case în Marbella (Spania).

Bild a anunţat deja că în vara lui 2022, o clauză care îi permite norvegianului să plece pentru ”doar” 75 de milioane de euro devine activă. Astfel, Borussia Dortmund ar fi interesată să-l vândă pe Haaland încă din această vară, pentru că ar putea obţine mai mulţi bani pentru transferul său.

Dorit de mari cluburi din Europa, Haaland este atât pe lista granzilor din Anglia, cât şi pe a celor din Spania. Barcelona şi Real Madrid par formaţiile cele mai interesate de transferul său, iar ultima veste pare că avantajează aceste cluburi.

Potrivit Deportes Cuatro, Erling Haaland a anunţat conducerea clubului german că şi-a achiziţionat o casă în Spania.

Sursa citată susţine că este vorba despre o casă în Marbella, una dintre destinaţiile de lux din această ţară. Ar fi un pas pe care mulţi îl consideră decisiv pentru viitorul super atacantului de la Dortmund, care pare că ar fi astfel tentat de o aventură în Peninsula Iberică.

  • 110 milioane euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 20 de ani
  • 33 de goluri în 31 de meciuri a marcat Erling Haaland în actuala stagiune
  • 6 goluri în 9 selecţii la prima reprezentativă a Norvegiei are Haaland

Afla mai multe despre: erling haaland 

viewscnt
Articole similare