Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Se întoarce de unde a plecat vara trecută! "Vreau să revin şi să dau totul pentru Real Madrid"

ULTIMA ORĂ | Se întoarce de unde a plecat vara trecută! "Vreau să revin şi să dau totul pentru Real Madrid"
Comentarii

Fundaşul Theo Hernandez, împrumutat în acest sezon de Real Madrid la Real Sociedad, a afirmat că vrea să revină pe "Santiago Bernabeu" şi să îi convingă pe cei de acolo că merită să rămână.

Francezul nu se teme de concurenţa de care ar putea avea parte la Real Madrid. În acest sezon, Marcelo şi-a pierdut locul de titular în faţa lui Sergio Reguilon.

"Nu sunt speriat, mă gândesc la prezent şi la Real Sociedad. Sunt fericit aici. În sezonul viitor, sunt pregătit să merg la Real Madrid şi să dau totul", a declarat fundaşul francez, pentru AS.

Theo Hernandez ia în calcul şi să rămână la Real Sociedad: "Este posibil, dar în acest moment nu este cazul. Trăiesc prezentul, iar în iunie mă întorc la Real Madrid. Vom vedea atunci dacă vreau să rămân aici sau nu".

 

 

În vârstă de 21 de ani, Theo Hernandez a adunat 19 meciuri, un gol şi un assist în acest sezon la Real Sociedad. El este legitimat la Real Madrid din vara anului 2017, atunci când a fost transferat de la Atletico Madrid pentru 24 de milioane de euro.

În primul său sezon petrecut la Real Madrid, Theo a jucat în 23 de meciuri şi a reuşit trei pase decisive.

Barcelona - Real Madrid, din prima manşă a semifinalelor Cupei Regelui, se joacă miercuri, de la 22:00, pe Camp Nou. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe telekomsport.ro.

4 trofee a cucerit Theo cu Real: UCL, Supercupa Spaniei, CM al Cluburilor şi Supercupa Europei

15 milioane de euro este cota lui Theo Hernandez, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare