Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Se mută Rapidul din Regie? Giuleştenii vor să joace pe stadionul unei echipe de Liga 1: "Dacă au nevoie, îi ajutăm!"

ULTIMA ORĂ | Se mută Rapidul din Regie? Giuleştenii vor să joace pe stadionul unei echipe de Liga 1: "Dacă au nevoie, îi ajutăm!"

Rapid

Comentarii

Se mută Rapidul din nou? După ce a plecat din Giuleşti în Regie, pentru că bătrânul stadion al "vişiniilor" a fost dărâmat pentru reconstrucţie, terenul din Regie a intrat într-un proces de renovare, iar Daniel Pancu & Co. şi-ar dori să joace la Clinceni, până când acesta va fi gata. Ilie Poenaru a oferit o reacţie în acest sens, pe aeroport, la întoarcerea din cantonamentul turc.

Echipa lui Pancu luptă la promovarea în Liga 1 şi, după ce a plecat din Giuleşti în Regie pentru că stadionul "Valentin Stănescu" a intrat într-un proces de reconstrucţie pentru Euro 2020, ar putea pleca din nou. Din Regie la Clinceni, pe stadionul upgradat la standarde de Liga 1 al celor de la Academica.

Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni, n-are nimic împotrivă şi ar împărţi fără probleme stadionul din Clinceni cu cei de la Rapid. "Nu ştiu nimic, chiar mă surprindeţi cu întrebarea asta. Chiar nu ştiu nimic. Dacă terenul se prezintă ok, de ce nu? Nu avem nimic împotriva lor şi dacă au nevoie, îi ajutăm", a spus Ilie Poenaru.

Rapid a plecat, vineri, în cantonament în Antalya. Giuleştenii se pregătesc să atace promovarea în Liga 1 în returul din liga secundă.



Lotul cu care Rapid a plecat în stagiul de pregătire:

  • Portari: Virgil Drăghia, Alexandru Tătaru, Harrison Devenish-Mears
  • Fundaşi: Ionuţ Voicu, Robert Băjan, Enrichi Finica, Cătălin Oanea, Bogdan Manole, Facundo Mallo, Tano Bonnin, Alexandru Iacob, Cristian Ignat
  • Mijlocaşi: Amir Jorza, Sandro Djuric, Alin Cârstocea, Rareş Lazăr, Facundo Piriz, Ştefan Pănoiu, Alexandru Dulca, Antonio Sefer, Geani Creţu, Cătălin Hlistei, Lucian Goge, Saifeddine Alami, Marian Drăghiceanu
  • Atacanţi: Valentin Alexandru, Brighton Labeau

Afla mai multe despre: rapidacademica clincenistadionliga 2 

viewscnt
Articole similare