Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Se realizează transferul lui Alexandru Paşcanu. Impresarul jucătorului a anunţat mutarea. Joi face vizita medicală

ULTIMA ORĂ | Se realizează transferul lui Alexandru Paşcanu. Impresarul jucătorului a anunţat mutarea. Joi face vizita medicală

Fotbal

Comentarii

Campioana CFR Cluj este la foarte aproape să oficializeze un nou transfer spectaculos, după aducerea lui Cătălin Golofca. Ardelenii s-au înţeles cu oficialii celor de la Leicester City pentru achiziţionarea fundaşului central Alexandru Paşcanu.

Potrivit gsp.ro, conducerea celor de la CFR Cluj le-a oferit britanicilor 600.000 de euro în schimbul internaţionalului de juniori, iar oferta a fost acceptată. Pentru antrenorul Dan Petrescu, mutarea este privită ca o mină de aur, mai ales că jucătorul se încadrează în regula U21. Alexandru Paşcanu ar urma să ajungă la Cluj joi, când ar urma să facă şi vizita medicală. 

CFR Cluj a anunţat, tot astăzi, transferul mijlocaşului de la FC Botoşani, Cătălin Golofca, contra sumei de 250.000 de euro.

O nouă ratare pentru Gigi Becali

În urmă cu câteva zile, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu oficialii celor de la Leicester. Negocierile s-au împotmolit în momentul în care agentul lui Paşcanu a cerut 100.000 de euro, partea sa. Gigi Becali a refuzat să îndeplinească acest aspect, iar transferul a picat.

Afla mai multe despre: alexandru pascanu 

viewscnt
Articole similare