Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Secretara Camerei Deputaţilor a fost propusă de PSD pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului

ULTIMA ORĂ | Secretara Camerei Deputaţilor a fost propusă de PSD pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului

Alte sporturi

Comentarii

Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a anunţat retragerea din funcţia pe care o deţine. Decizia vine pe fondul schimbărilor din Guvern, dar şi al unor episoade contronversate în care a fost implicat în ultima perioadă.

UPDATE: Ioana Bran este propunerea Comitetului Executiv al PSD pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, susţine ProSport. În vârstă de 31 de ani, Ioana Bran este fiica unui milioanr din Satu Mare şi până acum a deţinut funcţia de secretară a Camerei Deputaţilor. Tatăl său, Ioan Bran, este patronul Distileriilor Bran, care produc pălincă pentru export. De altfel, Ioana Bran a făcut şi PR pentru firma deţinută de familia sa.

Iniţial, Gabi Szabo era marea favorită pentru această funcţie, dar membrii Comitetului Executiv al PSD au votat-o pe Ioana Bran.


Zilele acestea, în interiorul PSD se negociază numele viitorilor miniştri care vor face parte din Guvernul Dăncilă. Una dintre schimbări va fi la Ministerul Tineretului şi Sportului. Marius Dunca şi-a anunţat retragerea din funcţie şi a ţinut să le ceară scuze fetelor de la canotaj. Zilele trecute, Cătălin Tolontan a publicat în Gazeta Sporturilor un material în care scotea la suprafaţă informaţia potrivit căreia campioanele mondiale de la canotaj nu şi-au mai primit banii de patru luni. În schimb, premiile de la Federaţia Română de Dans Sportiv au fost achitate la zi: ”Dansul sportiv are 6.500 de legitimaţi, la canotaj câţi sunt?!”, a replicat atunci Marius Dunca.

Potrivit informaţiilor Telekom Sport, fetele voiau să intre în grevă japoneză sau chiar să nu mai urce în barcă, în semn de protest.

Astăzi, Cătălin Tolontan a revenit cu un nou material care-l are în prim-plan pe ministrul Tineretului şi Sportului. Acesta conduce un Audi A8, pe care nu-l are însă trecut în declaraţia de avere. Dunca a explicat că maşina este închiriată şi plăteşte 700 de euro pe lună pentru ea. Asta în condiţiile în care salariul său lunar este de 1.000 de euro.

Marius Dunca a anunţat în această dimineaţă că nu va mai face parte din noul guvern: "Vă anunţ că o să mă retrag, dar o să rămân un partener al sportului şi al organizaţiilor de tineret", a anunţat Dunca.

Potrivit news.ro, Gabriela Szabo, în vârstă de 42 de ani, ar putea prelua portofoliul Ministerului Tineretului şi Sportului în Cabinetul Dăncilă, acesta putând fi al doilea mandat al său în fruntea MTS. Contactată de News.ro, Gabriela Szabo a spus că nu ştie că s-ar afla pe lista posibililor miniştri din cabinetul Dăncilă, refuzând alte comentarii.

Vineri, de la ora 11.00, are loc şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, în care va fi decisă componenţa noului guvern.

Marius-Alexandru Dunca a preluat, la 5 ianuarie 2017, postul de ministru al Tineretului şi Sportului de la Elisabeta Lipă. Dunca a fcăut parte mai înâtâi din Guvernul Sorin Grindeanu şi, după căderea acestuia, în executivul condus de Mihai Tudose, care a demisionat la 16 ianuarie.

Afla mai multe despre: marius duncamtsgabi szabo 

viewscnt
Articole similare