Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Semne de viaţă de la Pablo Cortacero: "A fost făcută o primă plată!". A promis o majorare de capital de 5 milioane de euro

ULTIMA ORĂ | Semne de viaţă de la Pablo Cortacero: "A fost făcută o primă plată!". A promis o majorare de capital de 5 milioane de euro

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero a rupt tăcerea după valul de critici care i-a fost adus în ultimele zile după ce situaţia de la Dinamo a devenit una rea de tot, din punct de vedere sportiv şi financiar. Acţionarul majoritar spaniol a asigurat că a fost făcută o primă plată a salariilor şi a furnizorilor, iar banii vor intra în cont la începutul săptămânii viitoare.

Mesajul lui Pablo Cortacero a fost postat de Dinamo pe pagina de Facebook a clubului. Spaniolul a promis şi o majorare de capital cu cinci milioane de euro.

Cortacero şi-a cerut mai întâi scuze pentru situaţia în care se află Dinamo în acest moment: "Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situaţia în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăţilor şi gestionarea deficitară a acestei societăţi au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor şi în cadrul clubului. Prin acest comunicat, vreau să transmit linişte şi să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii şi furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare. Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administraţie pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conştient de dificultăţile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament faţă de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut şi nu am intenţia de a-l abandona!", spune Pablo Cortacero pentru www.fcdinamo.ro.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 13 noiembrie 2020

Pablo Cortacero, luat la rost de fanii-acţionari!

Mesajul lui Pablo Cortacero a venit la doar o zi după ce fanii-acţionari din Ştefan cel Mare l-au luat la rost. Ultraşii lui Dinamo au ajuns la concluzia că noua conducere spaniolă nu va mai vira niciun ban în conturile clubului, astfel că există pericolul ca Dinamo să dispară. Redăm mai jos o parte din comunicatul PCH:

„AŞA ARATĂ ACUM faimosul profil de FB al lui Pablo Emanuel Fernandez Cortacero

Şi aşa cum îl vedeţi acum în poze, aşa îl veţi mai vedea vreodată în România. Adică deloc.

Este a doua transformare majoră a acestui profil. Prima a fost la sfârşitul lui august, când a trecut de la un anonim proprietar de barăci închiriate ca locaţii turistice, a devenit un faimos proprietar de club legendar de fotbal în România.

Atunci l-au asaltat mii de dinamovişti, i-au cerut prietenia pe fb, au început dialoguri cu el pe messenger. Lumea se întreba dacă este chiar profilul lui, pentru că părea suspectă dorinţa de a fi în contact cu suporterii.

Explicaţia e simplă. Cei care l-au asaltat erau în general fanii ai lui Pablo. Unii l-au numit chiar ”Dumnezeu Pablo” şi au postat asta la el pe wall. Pentru că oricine putea să posteze acolo orice.

Puteai să postezi pe peretele lui Pablo ”Vând Dacia Logan”. Ai fi avut succes, pentru că spaniolul avea dintr-o dată 5000 de prieteni, majoritatea români, care îi vizitau profilul zi de zi.

Pe acelaşi wall, pe lângă mesajele siropoase ale admiratorilor, apăreau declaraţiile lui Pablo către presă, comunicate cu care îi impresiona pe cei mai mulţi, aşa încât exclamau la fel ca la noile comunicate scrise de Şerdean pe pagina oficială a clubului: ”Asta da comunicare! Asta da profesionalism! Felicitări!”

Era imposibil să le explici oamenilor că avem de-a face cu un amatorism înţesat de minciuni, cum nu s-a mai văzut niciodată în fotbalul din România. Erai pus la zid dacă ziceai ceva despre ”profesioniştii” din Grandada.

Eram traşi de urechi şi ni se aruncau reproşuri care sunt încă prezente prin comentarii: ”Vă e ciudă că v-au luat alţii ciolanul! Voiaţi să faceţi voi afaceri cu clubul şi spaniolii v-au stricat planurile...? Daţi-le şi acţiunile pe care le deţineţi şi lăsaţi-i să conducă Dinamo!”

Acum nu avem timp să ne lamentăm. Dinamo este în pericol să dispară. E adevărat că am fi vrut să ni se acorde mai multă încredere de la început.

VĂ CEREM ACEASTĂ ÎNCREDERE, ACUM, ÎN CEASUL AL 12-LEA!

Nu suntem patroni de fotbal, nu suntem milionari, suntem doar suporteri. Nu vorbim în numele câtorva persoane, ci a celor 10245 de persoane care cred în noi şi a altor zeci de mii care se vor alătura.

Suntem SUPORTERI CARE CRED ÎN SUPORTERI.

IUBIM NECONDIŢIONAT DINAMO şi suntem singurii care vor binele acestui club.

Suntem singurii care v-au spus tot timpul adevărul. Mulţi dintre voi aţi avut nevoie de timp sau de o experienţă amară ca aceasta, pentru a înţelege CINE MINTE şi CINE ESTE DE PARTEA ADEVĂRULUI”, comunicatul emis de PCH.

viewscnt
Articole similare
FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania