Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Sergio Ramos nu scapă după ce a recunoscut că a luat intenţionat "galben" cu Ajax. Anunţul făcut de UEFA

ULTIMA ORĂ | Sergio Ramos nu scapă după ce a recunoscut că a luat intenţionat "galben" cu Ajax. Anunţul făcut de UEFA
Comentarii

UEFA a deschis o investigaţie, după ce fundaşul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a recunscut că a forţat obţinerea cartonaşului galben pentru a fi suspendat în returul cu Ajax Amsterdam, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, informează presa spaniolă.

Potrivit AS, căpitanul Realului riscă acum să fie suspendat două meciuri, astfel că va rata atât meciul retur cu Ajax, cât şi prima manşă a sferturilor de finală, dacă madrilenii se vor califica în această fază a competiţiei.

 

 

În minutul 89, Ramos a primit un cartonaş galben pentru un fault cinic la Kasper Dolberg. Părea furios pe Dolberg, însă furia sa a dispărut imediat ce arbitrul a scos cartonaşul galben. A fost al treilea său cartonaş galben din acest sezon, ceea ce înseamnă că va fi suspendat pentru returul de la Madrid.

Întrebat de jurnaliştii spanioli la finalul meciului despre cartonaşul galben, căpitanul Realului a declarat: "E adevărat că asta am avut în minte. Nu e vorba de a subestima adversarul, dar uneori trebuie să iei astfel de decizii".

 

Afla mai multe despre: ramos 

viewscnt
Articole similare