Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Sergiu Hanca, la Cracovia! FOTO | Fostul stelist care a apărut alături de el la prezentarea oficială în Polonia

ULTIMA ORĂ | Sergiu Hanca, la Cracovia! FOTO | Fostul stelist care a apărut alături de el la prezentarea oficială în Poloniagalerie foto

Stranieri

Comentarii

Fostul mijlocaş al echipei Dinamo, Sergiu Hanca, a fost prezentat oficial, sâmbătă, la formaţia poloneză Cracovia Krakow.

Aflat la prima sa experienţă în afara ţării, Hanca a semnat un contract valabil până în 2022, alături de el la prezentarea oficială luând parte şi un fost stelist. Este vorba despre fostul fundaş polonez Pawel Golanski, ajuns la 36 de ani, care a intermediat transferul fostului dinamovist la Cracovia.

60.000 de euro a primit Dinamo în schimbul lui Sergiu Hanca, fotbalist care părăseşte formaţia Ştefan cel Mare după doi trei ani. În această perioadă, el a adunat 109 meciuri, 20 de goluri şi 22 de pase decisive.

Hanca, în vârstă de 26 de ani, intrase în ultimele şase luni de contract cu Dinamo şi nu mai concepea să rămână sub comanda lui Mircea Rednic, în urma scandalului în care a fost implicată soţia sa, în timpul meciului cu Astra Giurgiu, de la finalul anului trecut.

De-a lungul carierei, Hanca a mai jucat la FC Snagov, Bihor Oradea şi ASA Târgu Mureş.

4 selecţii are Hanca la naţionala României

750.000 de euro este cota fotbalistului român

Afla mai multe despre: hancaprezentarecracovia 

viewscnt
Articole similare