Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Şi-a anunţat plecarea după ratarea promovării în Liga 1! O nouă demisie la echipă

ULTIMA ORĂ | Şi-a anunţat plecarea după ratarea promovării în Liga 1! O nouă demisie la echipă

Petrolul

Comentarii

Încă o demisie la Petrolul Ploieşti, după ce antrenorul principal Costel Enache şi-a anunţat plecarea în urma ratării promovării în Liga 1. De data aceasta, a venit rândul secundului Cătălin Munteanu să renunţe la poziţia pe care o ocupa pe banca ploieştenilor.

La finalul victoriei din deplasarea de la Mioveni, Munteanu a anunţat că va pleca, exprimându-şi regretul faţă de Petrolul Ploieşti şi de jucători pentru că nu au reuşit să acceadă în primul eşalon al fotbalului românesc.

”Cred că azi am făcut un meci bun. Cred că e şi prima oară când am putut să aliniem cel mai bun prim 11. Am ieşit de pe teren cu capul sus. Până acum am jucat cu presiune, azi nu am avut nimic de pierdut. Eu o să plec după meciul de azi. Îmi pare foarte rău pentru băieţi şi pentru acest club că nu am reuşit să promovăm anul acesta.”, a declarat Cătălin Munteanu, duminică, la finalul partidei dintre CS Mioveni şi Petrolul Ploieşti, scor 1-2.

Antrenorul Petrolului, Costel Enache, a afirmat, marţi, că nu va continua pe banca tehnică a clubului din Ploieşti, după ce a ratat orice şansă de a promova în Liga 1. Declaraţia a fost făcută la finalul partidei pierdute în faţa lui FC Argeş, scor 2-1.

"E o meserie destul de dificilă, cea pe care mi-am ales-o. Sunt foarte mulţi factori de gestionat. Şi eu, ca oricare dintre noi, sunt un om cu anumite limite, cu anumite lipsuri, dar vreau să spun că tot ce a depins de mine am făcut tot ce am putut mai bun. Am crezut cu toată inima până în ultima clipă. Din păcate, am făcut un joc slab în seara asta, iar durerea cea mai mare e că n-am avut maturitate de joc. Pentru o echipă cu pretenţii ar fi trebuit să gestionăm mai bine ultimele 10 minute.

Am fost naivi, foarte naivi şi uite că am fost pedepsiţi pe această naivitate. Pe lângă faptul că am fost naivi, am fost şi temători şi n-am jucat ce discutăm, ce pregătim în atrenamente. Parcă ne-am speriat de rezultat, de joc sau de o eventuală victorie. Am fost lenţi, am fost greoi şi lucrurile astea adunate au adus deznodământul pe care-l ştim", a spus Costel Enache.

După ce a ratat obiectivul, Costel Enache a recunoscut că nu mai rămâne la Petrolul, după ce a fost numit principal în decembrie 2019: "Nu, categoric că nu. Aşa a şi fost contractul discutat. Când am venit în iarnă mi-am asumat un lucru, promovarea. Aşa am şi discutat şi eu mă simt părtaş la ce s-a întâmplat aici. E absolut normal să plătesc cumva. Avem în limba română un termen pe care îl folosim foarte, foarte des, îmi asum lucrurile, dar niciodată nu plătim pentru ce ne asumăm. Am fost lăsat nu chiar la volan, am fost lăsat la volan cu schimbătorul şi cu toate frâiele în mână, îmi asum lucrul acesta, faţă de conducători, în primul rând, care ne-au oferit tot ce-am avut, faţă de oamenii care iubesc acest club. Îmi pare nespus de rău, îmi pare mai mult rău pentru ei decât pentru mine.”.

Afla mai multe despre: petrolul ploiestiliga 2catalin munteanu 

viewscnt
Articole similare