Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Anunţ ŞOC după Real Madrid - Betis 0-2. ”Decizia este luată. Echipa caută un nou antrenor!”

OFICIAL | Anunţ ŞOC după Real Madrid - Betis 0-2. ”Decizia este luată. Echipa caută un nou antrenor!”galerie foto

Primera Division

Quique Setien nu va continua pe banca tehnică a celor de la Betis Sevilla. Decizia a fost anunţată după meciul Real Madrid - Betis 0-2.

Update: A venit si confirmarea oficială

Betis şi Quique Setien au ajuns la un acord pentru ruperea contractului

 

 

Vestea nu surprinde prea mult apropiaţii clubului verdi-blanco, dar este privită ca un şoc de presa spaniolă, ţinând cont că Setien este unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori spanioli ai momentului. De altfel, tehnicianul lui Betis este luat în calcul inclusiv de FC Barcelona pentru înlocuirea lui Ernesto Valverde.

ABC de Sevilla scrie că decizia este deja luată: ”Setien, care mai are un an de contract cu Betis va părăsi formaţia pe care a dus-o în Cupele Europene. Decizia este deja luată, echipa are nevoie de un nou antrenor”

Quique Setien a strâns 94 de meciuri pe banca tehnică a lui Betis Sevilla, perioadă în care a pierdut 33 de meciuri şi a câştigat alte 39. Printre altele, tehnicianul în vârstă de 60 de ani este singurul antrenor din La Liga care a câştigat de două ori pe Santiago Bernabeu, o dată pe Camp Nou şi printre altele, şi pe San Siro în acest sezon.

Printre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe Quique Setien se numără cel al lui Julen Lopetegui (fost selecţioner al Spaniei şi antrenor la Real Madrid, Pepe Bordalas (Getafe) şi Abelardo Fernandez (Deportivo Alaves).

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta