Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Şoc în lumea fotbalului! Un meci din Liga Campionilor este suspectat de blat. Alertate de UEFA, autorităţile au început investigaţia

ULTIMĂ ORĂ | Şoc în lumea fotbalului! Un meci din Liga Campionilor este suspectat de blat. Alertate de UEFA, autorităţile au început investigaţia
Comentarii

Lumea fotbalului urmează să fie zguduită de un nou scandal după ce o investigaţie a fost începută în Franţa după ce meciul dintre Paris Saint Germain şi Steaua Roşie Belgrad, 6-1, este suspectat de blat.

Autorităţile din Franţa au deschis o anchetă după ce au fost alertaţi de UEFA, scrie L'Equipe, ce vizează o posibilă aranjare a meciului din a doua rundă a grupelor Ligii Campionilor, dintre PSG şi Steaua Roşie. 

Potrivit sursei menţionate, forul european a fost informat cu doar câteva zile înainte de disputarea meciului că un înalt oficial al clubului sârb, prin câţiva asociaţi, are intenţia de a paria câteva milioane de euro pe faptul că echipa lui va pierde la o diferenţă de cinci goluri meciul de la Paris. 

Pe 3 octombrie, PSG a învins-o pe Steaua Roşie exact la o diferenţă de cinci goluri, într-o partidă în care Neymar a înscris un hattrick, iar golul sârbilor a fost marcat la scorul de 5-0. Ultima reuşită a fost a lui Neymar, în minutul 81, din lovitură liberă. 

Afla mai multe despre: psgsteaua rosieblatliga campionilormeci aranjatinvestigatieancheta 

viewscnt
Articole similare