Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Şoc pentru Dan Petrescu! Campioana CFR poate pierde gratis un fotbalist important: are ofertă şi poate pleca gratis din Gruia

ULTIMA ORĂ | Şoc pentru Dan Petrescu! Campioana CFR poate pierde gratis un fotbalist important: are ofertă şi poate pleca gratis din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Campioana CFR Cluj poate pierde unul dintre oamenii importanţi ai echipei la finalul sezonului, când îi expiră contractul. Este vorba despre Andrei Peteleu (27 de ani), fundaşul dreapta a cărui înţelegere cu trupa din Gruia expiră în vara lui 2020, care are ofertă din străinătate.

Peteleu a atras, prin evoluţiile sale, atenţia celor de la Slask Wroclaw, scrie ProSport, care mai notează faptul că formaţia poloneză intenţionează să-l transfere pe fundaşul dreapta încă din iarnă. Dacă nu vor reuşi, cei de la Slask îl vor transfera pe Peteleu în vară, atunci când rămâne liber de contract.

La Wroclaw, Peteleu ar urma să fie înlocuitorul lui Lukasz Broz (33 de ani), fundaş care a suferit o accidentare gravă, care-l va ţine departe de gazon multă vreme în acest sezon. În ceea ce-l priveşte, Peteleu vrea să continue la CFR Cluj, dar în cazul în care nu va ajunge la un numitor comun cu şefii din Gruia în privinţa prelungirii contractului, acesta va accepta oferta polonezilor de la Slask Wroclaw.

Andrei Peteleu a mai jucat la echipe precum Gloria Bistriţa, ASA Târgu Mureş sau Petrolul în carieră. La CFR a cunoscut succesul, în palmares având două titluri de campion şi o Supercupă.

În acest sezon, Peteleu a jucat în 16 meciuri din toate competiţiile (12 în Liga 1, 3 în Europa League), strângând 1.395 de minute.

Afla mai multe despre: andrei peteleucfr clujofertaslask wroclaw 

viewscnt
Articole similare