Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Solari e OUT! Real Madrid va avea un nou antrenor şi îi propune un salariul COLOSAL. Mutarea la care nu se aştepta nimeni

ULTIMA ORĂ | Solari e OUT! Real Madrid va avea un nou antrenor şi îi propune un salariul COLOSAL. Mutarea la care nu se aştepta nimeni

Real Madrid

Comentarii

Conform publicaţiei QS, Real Madrid nu-l va păstra în funcţia de antrenor pe Santiago Solari. Massimiliano Allegri este opţiunea lui Florentino Perez.

Sursa citată anunţă că Allegri nu va rămâne la Juventus din vară, iar în locul său va fi numit Zinedine Zidane. În birourile şefilor de la Torino informaţia nu aduce nimic nou.

Oficialii juventini ştiu deja că Allegri nu va mai continua la Juve din sezonul viitor mai susţine aceeaşi sursă, astfel că sunt pregătiţi cu varianta Zidane, fost mare jucători al italienilor.

Vara trecută, Max Allegri a refuzat Real Madrid din motive personale, dar a promis încă de la primele discuţii că pe viitor va lua în calcul această posibilitate. QS susţine că de această dată, Allegri este gata să-i spună ”da” lui Florentino Perez, care-l aşteaptă cu un salariu astronomic: 15.5 milioane de euro stagional, adică un contract de peste 50 de milioane pentru următorii ani.

Massimiliano Allegri (51 de ani) o antrenează pe Juventus din 2014, perioadă în care a bifat un procentaj de 72.24% în ceea ce priveşte victoriile. El a mai fost pe lista lui Florentino Perez şi după demiterea lui Julen Lopetegui, dar a refuzat propunerea conducerii blanco.

Tehnicianul italian are patru titluri în patru ani cu Juventus şi alte 5 trofee câştigate pe Juventus Stadium. Totodată, Allegri a dus-o pe Juve în două finale de Uefa Champions League. În cariera sa, antrenorul italian a mai pregătit-o şi pe AC Milan cu care a câştigat de asemenea un titlu în sezonul 2007-2008.

Max Allegri a fost antrenorul italian al anului în 2011, 2015, 2016 şi 2018. El se mai află şi pe lista rivalilor de la FC Barcelona, dar şi pe lista lui Manchester United.

Afla mai multe despre: max allegri 

viewscnt
Articole similare