Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Sport cu spectatori în tribune. Ministrul Stroe a făcut anunţul mult aşteptat: „S-ar putea să fie undeva la zece la sută”

ULTIMĂ ORĂ | Sport cu spectatori în tribune. Ministrul Stroe a făcut anunţul mult aşteptat: „S-ar putea să fie undeva la zece la sută”

Sporturi

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, joi, 18 iunie, că sportivii sunt un exemplu public de disciplină şi de respectare a regulilor.

Stroe consideră că la competiţii există posibilitatea să se înceapă primirea de spectatori, însă nu acum şi “cu distanţare”. 

“Încă nu, acţionăm cu precauţie. Lucrăm la scenariile care vor descrie cadrul legal. Deocamdată nu, în viitoarele etape există posibilitatea să facem acest lucru. La fel ca şi cluburile, şi spectatorii îşi doresc acest lucru, şi eu îmi doresc. Există o masivă aşteptare publică. Momentul, când va veni el, va fi în direct relaţie cu evoluţia pandemiei. Cifrele pandemiei trebuie să coboare ca să facem acest lucru. Există posibilitatea să se înceapă cu o distanţare. Procentul s-ar putea să fie undeva la zece la sută. La un loc ocupat, trei libere”, a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe. 

Ionuţ Stroe a vizitat joi Complexul Sportiv Național Snagov, pentru a marca astfel cea de-a treia etapă a măsurilor de relaxare. Au fost prezenţi şi Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, şi Elisabeta Lipă, preşedintele Federaţiei Române de Canotaj.

Ministrul le-a vorbit sportivilor din cadrul federaţiei de canotaj despre noile măsuri de relaxare, care le permit ca de joi, 18 iunie, să se antreneze normal.

Afla mai multe despre: stroespectatori 

viewscnt
Articole similare