Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Comunicatul medicilor de la Spitalul Elias: "Există un risc vital"

ULTIMA ORĂ | Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Comunicatul medicilor de la Spitalul Elias: "Există un risc vital"

Diverse

Comentarii

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu (24 de ani) s-a agravat, au anunţat, marţi, medicii de la Spitalul Elias, prin intermediul unui comunicat de presă.

Fiul preşedintelui LPF Gino Iorgulescu are probleme din ce în ce mai mari de sănătate, ca urmare a accidentului pe care l-a provocat duminică dimineaţă, accident soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

Redăm integral comunicatul medicilor

"Referitor la starea  pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale.

Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 04:00, ca victimă a unui grav accident rutier. Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal

cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal

2.Contuzie pulmonară bilaterală severă

3.Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite şi tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital.

Purtător de cuvânt,

Dr. Silvius Negoiţă."

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal

Un tânăr de 24 de ani a murit, duminică dimineaţă, într-un accident rutier produs pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti. Un alt tânăr, de aceeaşi vârstă, a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Elias. Persoana care a produs accidentul este Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu a fost transportat la Spitalul Elias, în stare gravă.

”În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor”, a transmis, duminică dimineaţă, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că din accident a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea autoturism şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice.

”Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, a mai transmis Brugada Rutieră.

Afla mai multe despre: mario iorgulescu 

viewscnt
Articole similare