Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ştefan Radu în UEFA Champions League! Lazio s-a calificat matematic în cea mai importantă competiţie inter cluburi

ULTIMA ORĂ | Ştefan Radu în UEFA Champions League! Lazio s-a calificat matematic în cea mai importantă competiţie inter cluburigalerie foto

Serie A

Comentarii

Lazio a trecut de Cagliari cu scorul de 2-1 şi accede matematic în UEFA Champions League. Este prima prezenţă după 13 ani a romanilor în UCL

Formaţia antrenată de Simeone Inzaghi şi la care evoluează Ştefan Radu a întors meciul cu Cagliari şi s-a impus cu 2-1, după ce Simeone deschisese scorul pentru echipa lui Zenga. Milinkovic - Savid şi Ciro Immobile au marcat golurile victoriei pentru laziali.

În urma acestui succes, Lazio face 72 de puncte şi intră matematic pe lista echipelor care vor reprezenta Italia în UEFA Champions League. Este prima prezenţă pentru Lazio în grupele Ligii după cea din sezonul 2007-2008, atunci când gruparea romană o elimina chiar pe Dinamo Bucureşti în turul trei preliminar (4-2 la general).

În Liga Campionilor, Lazio a disputat până acum 52 de meciuri. A câştigat 22 dintre ele şi a marcat 80 de goluri.

Immobile continuă cursa pentru Gheata de Aur

Ciro Immobile a marcat golul victorie pentru Lazio în partida cu Cagliari. A fost reuşita cu numărul 31 a atacantului italian, care continuă astfel lupta pentru titlul de cel mai bun marcator din Serie A, dar şi pentru Gheata de Aur.

Robert Lewandowski este momentan lider cu 34 de goluri, dar Immobile mai are de disputat trei meciuri în actuala stagiune.

Mai mult, statistica vârfului lazial este cu atât mai impresionantă dacă nu s-ar ţine cont de loviturile de la 11 metri. Fără penalty-uri, Immobile ar fi marcat în acest sezon mai mult decât Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe sau Mo Salah şi la fel de mult ca Leo Messi.

Prin reuşita sa din partida cu Cagliari, Immobile a devenit al patrulea jucător care marcheaza minim 30 de goluri în ultimii 60 de ani în Serie A!

Afla mai multe despre: lazio romaciro immobileştefan radu 

viewscnt
Articole similare