Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Şumudică a făcut o ofertă pentru încă un jucător de la FCSB: ”Aveam nevoie de un jucător de bandă dreaptă”

ULTIMA ORĂ | Şumudică a făcut o ofertă pentru încă un jucător de la FCSB: ”Aveam nevoie de un jucător de bandă dreaptă”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a dezvăluit că a încercat să-l transfere pe Antonio Jakolis la Al Shabab, dar Gigi Becali i-a mărit preţul după perioada de cantonamente, astfel că discuţia a picat.

Antonio Jakolis a revenit la FCSB în această vară după ce anul trecut a fost împrumutat la Apollon Limassol, unde a avut un sezon foarte bun. Mijlocaşul croat a impresionat şi în pregătiti, astfel că cei de la FCSB au decis să-l păstreze în lotul pentru sezonul viitor. Înainte de asta, Marius Şumudică a încercat să-l transfere la Al Shabab. Gigi Becali a fost de acord în primă fază, dar ulterior i-a mărit preţul:

”Am vrut să îl iau pe Jakolis, dar, între timp, pretenţiile celor de la FCSB au crescut şi atunci ne-am oprit. Aveam nevoie de un jucător de bandă dreptă, îmi place. Când am plecat, vorbisem cu Gigi şi avea un preţ. Între timp a zis că i-a plăcut, iar pretenţiile au crescut. Noi nu putem onora în momentul de faţa”, a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Cât despre Alibec - unul dintre favoriţii săi - Şumudică n-a exclus în totalitate că ar încerca să-l transfere în iarnă de la Astra: ”Nu ştiu ce se va întâmpla până la iarnă. În fotbal, de pe azi pe mâine se poate întâmplă orice. Denis este un jucător bun, un jucător care oricând, cu încredere... Avea nevoie de jocuri. Cred că a făcut un pas bun ducându-se la Astra. Trebuie să-şi recapete ritmul şi să aibă încredere în ceea ce face de acum încolo”.

În această vară, Marius Şumudică i-a transferat de la FCSB pe Valerică Găman şi Constantin Budescu. De asemenea, a încercat să-l ia şi pe Alibec, însă forma slabă a atacantului nu i-a convins pe arabi.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicajakolisfcsbliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare