Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Şumudică pleacă în Turcia la pachet cu un fotbalist român. L-a convins: a acceptat transferul!

ULTIMA ORĂ | Şumudică pleacă în Turcia la pachet cu un fotbalist român. L-a convins: a acceptat transferul!

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică, proaspăt instalat în funcţia de antrenor principal la Gaziantep FK, în Turcia, pentru al doilea mandat, vrea să transfere un fotbalist român. Ca şi în primul mandat, când a avut jucători cu care mai lucrase, Şumudică are pe listă şi la a doua "descălecare" un astfel de jucător.

Presa din Turcia a publicat numele fotbalistului pe care Marius Şumudică îl doreşte la Gaziantep FK, este vorba despre Silviu Lung Jr. (33 de ani), portar cu care "Şumi" a mai ulucrat la Astra şi care în prezent este legitimat la Poli Iaşi, echipă nou promovată în Superliga României.

Marius Şumudică nu pleacă singur în Turcia: îl vrea pe Silviu Lung Jr.

În cursul zilei de astăzi, joi - 7 septembrie -, se vor finaliza negocierile pentru instalarea lui Marius Şumudică la Gaziantep FK, aşa cum a anunţat clubul turc într-un comunicat oficial, iar antrenorul n-a stat cu mâinile în sân de când a bătut palma cu clubul din "Ţara Semilunei", ci s-a gândit şi la transferuri.

Potrivit Telgraf, în cea de-a doua aventură la Gaziantep FK Marius Şumudică îl vrea pe Silviu Lung Jr., portar care abia s-a transferat la Poli Iaşi, în Superligă. Mai mult, se pare că "Şumi" l-a convins deja pe goalkeeper să spună "da" transferului în Turcia, unde a mai apărat la Kayserispor.

Marius Şumudică şi Silviu Lung Jr. au lucrat împreună la Astra, Kayserispor şi Al Raed. Mai mult, în această vară, antrenorul chiar l-a propus la CFR Cluj, după ce Simone Scuffet (27 ani) a semnat cu Cagliari.

Afla mai multe despre: marius sumdicatransferturciagaziantep fksilviu lung jr. 

viewscnt
Articole similare