Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Super transfer pentru U Craiova. "Nu ştiu dacă e bine, dar o s-o spun. Îi place şi patronului"

ULTIMA ORĂ | Super transfer pentru U Craiova. "Nu ştiu dacă e bine, dar o s-o spun. Îi place şi patronului"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul director sportiv al Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a mărturisit, marţi, că şi-ar dori ca alb-albaştrii să-l transfere pe Ianis Hagi de la Viitorul.

După Alex Cicâldău, în vară, şi Alexandru Băluţă, în 2014, oltenii mai vor un jucător de la Viitorul. Este vorba despre Ianis Hagi, care a impresionat după revenirea din Italia şi s-a transformat într-unul dintre cei mai buni jucători ai Ligii 1, la doar 20 de ani.

"Nu ştiu dacă e bine, dar o s-o spun. Mie îmi place de Ianis. Mie mi-ar placea ca Ianis să vină la Craiova. De multe ori, Gică a venit la Craiova şi i-a plăcut. A venit, a stat două-trei zile, chiar s-a antrenat două-trei zile la Craiova", a spus Silvian Cristescu, la Pro-X.

Întrebat în aceeaşi emisiune dacă decarul Viitorului şi al echipei naţionale de tineret este pe placul finanţatorului clubului, Mihai Rotaru, Silvian Cristescu a spus: "Da, cred că-i place".

"Unul din secretele echipei e că avem mai mulţi lideri! În lipsa lui Andrei Radu poate fi Ianis (n.r. Hagi). În lipsa lui Radu şi Ianis pot fi Ivan, Paşcanu, şi pot continua cu numele până la cinci, şase lideri!" - Mirel Rădoi, selecţioner U21, pentru Telekom Sport.

1,5 - milioane de euro este cota lui Ianis Hagi

5 - goluri a înscris Ianis Hagi în această ediţie a Ligii 1

Afla mai multe despre: craiovaianisviitorul 

viewscnt
Articole similare