Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Surpriză: el trebuia să-l înlocuiască pe Zidane la Real Madrid! A spus NU şi a dezvăluit de ce: "Ar fi fost pasul cel mai mare, dar nu cel potrivit!"

ULTIMA ORĂ | Surpriză: el trebuia să-l înlocuiască pe Zidane la Real Madrid! A spus NU şi a dezvăluit de ce: "Ar fi fost pasul cel mai mare, dar nu cel potrivit!"

Real Madrid

Comentarii

Tehnicianul Julian Nagelsmann (RB Leipzig) a declarat într-un interviu pentru The Independent că a fost contactat de directorul general al clubului Real Madrid, Jose Angel Sanchez, în vara anului 2018, când antrena Hoffenheim.

El era considerat atunci principalul candidat pentru a-i succede lui Zinedine Zidane la gruparea madrilenă.

“Când te contactează Real Madrid, este normal să te pună pe gânduri. Am fost surprins la început, am analizat situaţia şi nu m-am simţit confortabil cu o decizie de a merge acolo. Vreau să devin mai bun. Dacă mergi la Real Madrid, nu ai timp să devii mai bun ca antrenor. Dacă nu ai şansa de a deveni mai bun trebuie să fii deja cel mai bun. Nu sunt cel mai bun acum, dar recunosc că vreau să fiu unul dintre cei mai buni în viitor. Dacă mergi la Real Madrid sau la Barcelona, fanii, presa şi cei care iau decizii nu îţi dau timp pentru a creşte. Ei vor doar victorii în fiecare meci şi trofee. Dacă nu câştigi, nu poţi să spui: ‘Sunt încă tânăr, sunt în creştere’. Nu este uşor în fotbal să îţi planifici o carieră, pentru că este imprevizibilă, dar trebuie să încerci. Trebuie să faci paşii potriviţi, nu cei mai mari paşi. Real Madrid este probabil unul dintre cei mai mari paşi pe care îi poţi face, aşa că m-am gândit: ‘ Împlineşti 31 de ani, mergi la Real şi de acolo unde o să mergi?’. În plus, pentru mine limba este foarte importantă. Îmi place să comunic, vorbesc mult cu jucătorii mei. Încă nu pot vorbi în spaniolă, ştiu doar să spun “hola, que tal’. Aşa că ar fi fost pasul cel mai mare, dar nu pasul potrivit”, a explicat Nagelsmann.

Julian Nagelsmann, în vârstă de 32 de ani, antrenează RB Leipzig din iunie 2019.

Afla mai multe despre: julian nagelsmannreal madrid 

viewscnt
Articole similare