Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Surpriză imensă! Bayern Munchen lasă de înţeles că este interesată de transferul lui Haaland

ULTIMA ORĂ Surpriză imensă! Bayern Munchen lasă de înţeles că este interesată de transferul lui Haalandgalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Dorit de Real Madrid, Manchester City, Barcelona sau Manchester United, Erling Braut Haaland ar putea rămâne în Bundesliga.

Marile cluburi ale Europei care îl vor pe Haaland s-ar putea lovi de un nou obstacol. Potrivit presei germane, Bayern Munchen ar fi intrat pe fir pentru transferul starului norvegian. Ar fi a doua mare lovitură pe care Bayern o dă rivalilor săi europeni după Dayot Upamecano, dar şi o lovitură directă administrată rivalei din competiţia internă.

Potrivit Sport1, gigantul german este din ce în ce mai convins de utilitatea transferului norvegianului minune de la Dortmund: ”Suntem un club puternic din punct de vedere economic. Chiar dacă şi pe noi ne-a afectat pandemia de coronavirus, suntem încă capabili să transferăm un jucător care ne convinge. Vă reamintesc că acum două săptămâni, Hasan Salihamidzic a anunţat transferul lui Dayot Upamecano, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume” a precizat Herbert Hainer, membru în Consiliul de Administraţie al lui Bayern Munchen, atunci când a fost întrebat despre posibilul transfer al lui Haaland la Bayern Munchen.

În vârstă de 20 de ani, Erling Braut Haaland este considerat unul dintre cei mai buni atacanţi ai lumii la această oră. Fotbalistul norvegian născut în Anglia, a ajuns la Borussia Dortmund în 2020 şi a marcat 43 de goluri în 45 de meciuri. Impresionase deja la RB Salzburg, club pentru care în doar două sezoane a marcat 29 de goluri în 27 de meciuri.

Fotbalistul curtat de toate marile forţe ale Europei are o cotă de piaţă de 110 milioane de euro. Barcelona, Real Madrid, Manchester City şi Manchester United şi-au manifestat interesul pentru super atacantul Borussiei.

Afla mai multe despre: haalandbayern munchenborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare