Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Surpriză totală! Gigi Becali a anunţat cine va fi antrenor la FCSB: "El preia echipa". Prima reacţie

ULTIMA ORĂ | Surpriză totală! Gigi Becali a anunţat cine va fi antrenor la FCSB: "El preia echipa". Prima reacţie

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit, înainte de returul semifinalelor Cupei României cu Dinamo, despre următorul antrenor al echipei. Omul de afaceri i-a numit pe Toni Petrea şi pe Thomas Neubert, dar a susţinut că Mihai Pintilii va pregăti echipa în perioada imediat următoare.

Cine va antrena FCSB după plecarea lui Bogdan Vintilă

Bogdan Vintilă are zilele numărate la FCSB, după parcursul dezastruos de după reluarea Ligii 1. Gigi Becali l-a anunţat deja că nu va mai fi principal la vicecampioana României, dar că poate fi secund sau să ocupe un alt post în cadrul clubului. 

În tot acest timp, Gigi Becali s-a gândit şi la alte variante. Finanţatorul i-a numit pe Toni Petrea, secundul lui Laurenţiu Reghecampf, şi pe Thomas Neubert, care ar urma să vină preparator fizic. Totuşi, pentru moment, de echipă se va ocupa Mihai Pintilii: "Toni Petrea, Neubert trebuie să vină când vin. Pintilii intră în pâine şi el, o să vedem cum o să facem ca să preia Pintilii echipa", a anunţat Gigi Becali, înainte de derby-ul cu Dinamo. 

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul oficial

Toni Petrea şi-a început cariera de antrenor la Snagov, în 2011, iar apoi l-a urmat pe Laurenţiu Reghecampf în Liga 1, la Chiajna şi FCSB. Apoi, Reghe şi staff-ul său au făcut pasul spre zona Golfului, la Al Hilal, Al Wahda şi, în prezent, la Al Wasl.

FCSB - Dinamo, derby de totul s-au nimic în Cupa României. LIVE VIDEO, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, miercuri, ora 20:00 

"Ce aşteptări să am? Calificare. Nu se mai poate întâmpla nimic, 3-0. E sigură calificarea, dar noi trebuie să jucăm, că jucăm cu Dinamo şi să demonstrăm, că şi aşa am ajuns unde am ajuns. Având în vedere că se află pe ultimul loc, având în vedere 3-0 cât a fost în tur, ce să mai fie? Mergem la distracţie", a mai spus Gigi Becali. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdinamoantrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare