Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Tamaş, pedeapsă aspră din partea israelienilor, după ce a condus beat, cu 200 km/h! Ce au decis procurorii

ULTIMA ORĂ | Tamaş, pedeapsă aspră din partea israelienilor, după ce a condus beat, cu 200 km/h! Ce au decis procurorii

Astra Giurgiu

Comentarii

Gabi Tamaş (36 de ani) şi-a aflat pedeapsa după ce a fost prins conducând sub influenţa aburilor de alcool, în Israel, pe vremea când juca pentru Hapoel Haifa. Presa din Israel a scris despre ce pedeapsă a fost dictată împotriva fotbalistului român, aflat acum la Astra Giurgiu, în Liga 1.

Tamaş a fost prins de poliţiştii din Israel în timp ce conducea sub influenţa alcoolui, în martie 2019, şi a fost chiar închis pentru câteva zile pentru fapta sa. Acum, fundaşul român şi-a aflat pedeapsa şi, conform site-ului sports.walla.co.il, fundaşul Astrei s-a ales cu permisul de conducere suspendat timp de şapte ani, dar şi cu o amendă în acest dosar.

Procurorii israelieni l-am amendat pe Tamaş cu 516 euro, în contrast cu numărul anilor de suspendare a permisului de conducere.

Tamaş nu a fost prezent la judecata din Israel, iar avocatul lui a susţinut că romanul s-a temut de o pedeapsa mai aspra. "Politia a solicitat o pedeapsa cu inschisoarea pentru că este o persoana publica şi stârneşte interesul celor din media", a declarat Moshe Bronstein, avocatul jucătorului.



În martie 2019, Gabi Tamaş a fost prins de poliţiştii din Israel în timp ce conducea cu peste 200 de kilometri la ora, în stare de ebrietate, pe o autostradă din Israel.

Afla mai multe despre: gabi tamaspedeapsaisrael 

viewscnt
Articole similare