Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Test pozitiv de COVID-19 la Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumudică! Anunţ oficial

ULTIMA ORĂ | Test pozitiv de COVID-19 la Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumudică! Anunţ oficial

Stranieri

Comentarii

Gaziantep FK, echipa antrenată de Marius Şumudică, a anunţat prin intermediul unui comunicat postat vineri, pe pagina de Facebook, că unul dintre testele de COVID-19 efectuate în echipă a avut rezultat pozitiv. Şumudică şi stafful său au revenit recent în Turcia, de trei săptămâni, şi au stat în carantină la intrarea în ţară.

Joi, tuturor angajaţilor din clubul Gaziantep FK le-a fost făcut un nou rând de teste de COVID-19, iar turcii au anunţat că unul dintre ele a avut rezultat pozitiv. â

"Pe 28.05, au fost efectuate teste de COVID-19 pentru fotbalştii nostri, delegaţia tehnică şi toţi angajaţii clubului. În urma examinărilor, rezultatele au arătat că unul dintre teste a ieşit pozitiv. Antrenamentul echipei de azi a fost anulat. Vă vom ţine la curent cu evoluţia situaţiei!", se arată în comunicatul celor de la Gaziantep FK.

Turcii de la Gaziantep, pe care Marius Şumudică i-a preluat la începutul sezonului, nu au anunţat numele celui din club care are COVID-19.

Campionatul Turciei, amânat din nou?

Deşi se discutase că Superliga din Turcia va începe în weekendul 13-14 iunie, Silviu Lung Jr. a declarat pentru Telekom Sport că se discută o nou amânare a restartului din cauză că s-au descoperit cazuri la Fenerbahce şi Beşiktaş.

"Au spus că începem în weekendul 13-14 iunie, dar am auzit că vor din nou să amâne. S-au descoperit câteva cazuri la Beşiktaş, la Fenerbahce. 12 cazuri la Erzurumspor. Sunt fel de fel de discuţii, fel fe del de propuneri. Nu cred. Da, aşa ni s-a spus. Momentan ne pregătim pentru a fi într-o formă cât mai bună pentru data de 13 iunie. Avem patru deplasări, dintre care în Istanbul, cu Fener şi Başakşhehir. Atât timp cât o să existe risc, nu o să ne expună. Cred că sunt şi ei destul de conştienţi. Sănătatea mereu o să fie pe primul loc. Cred că vor lua deciziile corecte", a mai spus portarul lui Kayserispor, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gaziantep fkmarius sumudicacovid19coronavirustestalin tosca 

viewscnt
Articole similare