Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Thiago se pregăteşte să plece de la Bayern! Campioana Germaniei face curăţenie: alte patru nume grele sunt pe listă

ULTIMA ORĂ | Thiago se pregăteşte să plece de la Bayern! Campioana Germaniei face curăţenie: alte patru nume grele sunt pe listă

Bayern Munchen

Comentarii

Thiago Alcantara (28 de ani) e la un pas de plecarea de la Bayern Munchen. Mijlocaşul ajuns în Germania odată cu Pep Guardiola, de la FC Barcelona, e pe lista de transferuri a clubului bavarez, care e gata să se despartă de nu mai puţin de cinci jucători în vară. Manchester United stă la pândă pentru mijlocaşul crescut la celebra academia a catalanilor, La Masia.

Brazilianul naturalizat spaniol mai are doar 18 luni de contract cu Bayern, iar şefii clubului de pe Allianz Arena se gândesc să-l lase să plece pe mijlocaş. Thiago se află pe o listă cu alţi patru fotbalişti de care Bayern vrea să scape la vară, pentru a reîmprospăta lotul. The Sun scrie că negocierile pentru o nouă înţelegere au intrat impas. Coutinho, împrumutat de la Barcelona, Ivan Perisic, Javi Martinez şi Jerome Boateng sunt celelalte patru nume care se pregătesc de plecare.

Thiago, pe lista lui Manchester United

Manchester United îl urmăreşte de mai mult pe Thiago Alcantara, pe care l-a vrut încă din 2013, când acesta a ales să meargă alături de Guardiola la Bayern. Crescut de FC Barcelona, Thiago ar putea ajunge acum la formaţia de pe Old Trafford, deoarece Ole Gunnar Solskjaer, managerul "Diavolilor roşii", stă la pândă pentru a încerca un transfer.

În acest sezon, Thiago Alcantara a strâns 1.883 de minute în 25 de meciuri jucate la Bayern Munchen, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat două pase de gol. Pe Allianz Arena, mijlocaşul şi-a îmbogăţit palmaresul cu şase titluri de campion, trei Cupe ale Germaniei, trei Supercupe ale nemţilor, o Supercupă a Europei şi un Mondial al cluburilor.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Thiago Alcantara, conform specialiştilor de la Transfermarkt

Afla mai multe despre: thiagobayernplecareunited 

viewscnt
Articole similare