Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Thomas Neubert, gata să se apuce de treabă: "Totul e clar. Merg să-l ajut pe Gigi!" Redevine FCSB o forţă?

ULTIMA ORĂ | Thomas Neubert, gata să se apuce de treabă: "Totul e clar. Merg să-l ajut pe Gigi!" Redevine FCSB o forţă?

FCSB

Comentarii

Thomas Neubert (51 de ani) e gata să se apuce de treabă la FCSB. Preparatorul fizic neamţ a anunţat că şi-a reziliat contractul cu Al Wasl şi, în următoarele 24 de ore, îşi va rezolva situaţia şi va fi gata să semneze cu FCSB. Neubert a anunţat că vine la FCSB pentru a-l ajuta pe Gigi Becali să pună echipa pe picioare.

După ce a lăsat o impresie foarte bună la prima sa experienţă în România, Thomas Neubert e gata să revină la FCSB, pentru a treia oară în carieră, ca să ajute echipa lui Gigi Becali să urce din nou în top. FCSB e la coada clasamentului din play-off, fără victorie de cinci partide, iar patronul roş-albaştrilor a luat măsuri. Bogdan Vintilă va fi îndepărtat de pe banca tehnică, iar locul său va fi luat de Toni Petrea, care va venit alături de Thomas Neubert de la Al Wasl, echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

Neubert s-a declarat surprins şi fericit pentru că a fost căutat să lucreze din nou la FCSB, echipă unde şi-a încheiat cu scandal ultimul mandat. S-a ajuns chiar la un proces între cele două părţi. "Am fost foarte surprins că am fost contactat de ei. Nu mă aşteptam, dar am fost foarte fericit, pentru că FCSB a rămas în inima mea. Am fost surprins, dar şi fericit. Pentru că i-am urmărit în ultimii ani şi am văzut toate problemele pe care le au. Le-am spus clar de la început că mai am un an de contract şi că trebuie să vorbesc întâi cu Laurenţiu, să văd care este părerea lui, să vorbesc la club.

Nu am mai vorbit cu cei de la FCSB până nu am vorbit cu Laurenţiu şi cu cei de la club. Ştiu că Laurenţiu era în România şi a vorbit cu Becali. M-a întrebat: Vrei să te duci la FCSB, să-i ajuţi? Mi-a explicat care e situaţia. Eu i-am răspuns că nu vreau să-l supăr, iar dacă el este de acord, eu sunt dispus să vin să ajut. Aşa au decurs negocierile.

Îi sunt recunoscător lui MM, lui Gigi, pentru că s-au gândit la mine. Îi mulţumesc lui Reghe, Anei, pentru că mi-au zis: poţi să te duci acolo să ajuţi FCSB. A fost un mod frumos de a-mi spune: apreciem munca ta, dar poţi de asemenea să te duci la Gigi să-l ajuţi"
, a declarat Thomas Neubert pentru antenasport.ro.

Neubert a vorbit şi despre relaţia cu Reghecampf şi susţine că totul este ok între ei. Neamţul nu ştie încă pe ce perioadă va semna cu FCSB. "Totul este clar. Am reziliat contractul. Nu ne-am certat, totul este bine. Am trăit experienţe minunate alături de Laurenţiu. Ne-am respectat foarte mult, nu suntem supăraţi. Am zis, ok, să încheiem aici şi să pot merge să-l ajut pe Gigi. Mai câteva lucruri de rezolvat.

Voi rezolva totul în următoarele 24 de ore. Contractul e semnat de club, totul este clar. Voi veni în zilele următoare în România. Mă voi întâlni cu oamenii de la club să discutăm detaliile contractului. Nu am semnat încă nimic. Nu ştiu pe câţi ani va fi contractul. Vin să ajut FCSB"
, a mai spus Neubert.

Thomas Neubert, la a treia "descălecare" la FCSB!

Thomas Neubert ar fi la al treilea mandat al său la FCSB. Sosit odată cu Laurenţiu Reghecampf la echipă, Thomas Neubert a reuşit să transforme echipa lui Becali din punct de vedere fizic. "Roş-albaştrii" au făcut atunci performanţe în Europa, dar şi pe plan local, câştigând două titluri la rând şi participând în grupele Ligii Campionilor, dar şi în primăvara europeană din Europa League.

A doua "descălecare" a lui Neubert la echipa lui Becali s-a terminat cu scandal, între cele două părţi existând la momentul respectiv un proces pe rol.

BREAKING NEWS | Ofertă colosală pentru fotbalistul CFR-ului! Echipa din străinătate îi oferă un salariu stelar pentru a pleca din Gruia

viewscnt
Articole similare
VIDEO FABULOS Executia anului in lume. Budescu, gol direct de la vestiare cu piciorul stang