Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Trădare! Fotbalistul de la Madrid "e nebun" să joace pentru Barcelona!

ULTIMA ORĂ | Trădare! Fotbalistul de la Madrid "e nebun" să joace pentru Barcelona!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona pregăteşte transferuri cu care să întărească echipa în pauza de iarnă, iar unul dintre jucătorii doriţi este belgianul Yannick Carrasco (29 de ani), fotbalistul lui Atletico Madrid care "e nebun" să joace pentru echipa de pe Camp Nou.

Supercampioana Spaniei, Barcelona, e în continuare un brand foarte atractiv, în ciuda faptului că l-a pierdut pe Leo Messi şi a avut probleme financiare în ultimii doi ani. Dorit pe Camp Nou, Carrasco e gata să trădeze şi "e nebun" să joace pentru Barcelona.

ULTIMA ORĂ | Trădare! Fotbalistul de la Madrid "e nebun" să joace pentru Barcelona!

În ultimele zile, presa din Spania a scris despre negocieri între Barcelona şi Atletico Madrid pentru un schimb de jucători. Memphis Depay să ia calea Madridului, iar Yannick Carrasco să vină pe Camp Nou, la dorinţa antrenorului Xavi.

Se pare că oportunitatea de a jucat pentru Barcelona îl atrage foarte tare pe Carrasco. Potrivit jurnalistului Ferran Correas, Yannick Carrasco "e nebun" să joace pentru Barcelona şi pune presiune pe şefii lui Atletico să acccepte propunerea Barcelonei şi să-l ia la schimb pe Memphis Depay.

La rândul său, Atletico Madrid e interesată să-l aducă pe Depay, dar n-ar vrea să-l cedeze tocmai pe Yannick Carrasco şi l-a propus pe Thomas Lemar. Xavi a spus "nu" oportunităţii de a-l lua pe francez şi îl doreşte pe jucătorul din Belgia.

Yannick Carrasco joacă pentru Atletico Madrid din 2015, cu o pauză în care a fost plecat în China, la Dalian Professional. La Madrid, rivala Barcelonei, Carrasco a strâns 242 de meciuri, 41 de goluri şi 41 de pase de gol.

Afla mai multe despre: yannick carrascobarcelonaatletico madridtransfer 

viewscnt
Articole similare