Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Trădare la Milano. Calhanoglu pleacă liber de la AC Milan şi semnează cu Inter: "Am ajuns la un acord!"

ULTIMA ORĂ | Trădare la Milano. Calhanoglu pleacă liber de la AC Milan şi semnează cu Inter: "Am ajuns la un acord!"

Inter Milano

Comentarii

Trădare în Milano. Hakan Calhanoglu (27 de ani) va semna liber de contract cu Inter, după ce a jucat pentru marea rivală, AC Milan.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat, luni, că turcul Calhanoglu a refuzat ultima propunere de contract nou a celor de la AC Milan şi va semna cu rivala Inter. Sursa citată susţine că Hakan Calhanoglu îşi va pune semnătura pe un contract până în 2024 cu Inter, iar marţi, 22 iunie, va zbura la Milano pentru a face vizita medicală.

AC Milan i-a oferit un salariu de 4 milioane de euro pe an, dar turcul a refuzat. Calhanoglu a confirmat pentru presa din Turcia că va semna cu Inter: "Am ajuns la un acord cu Inter, da. Mâine zbor la Milano pentru vizita medicală şi voi semna contractul!", a spus acesta, conform TRT Spor.

Inter i-a oferit un salariu de cinci milioane de euro pe an, dar şi un bonus de un milion de euro pe sezon, în funcţie de performanţă.

La Milan din 2017, Hakan Calhanoglu a strâns 172 de meciuri, 32 de goluri şi 48 de pase de gol pentru "diavoli".

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Hakan Calhanoglu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: hakan calhanogluinterac milantradarecontract 

viewscnt
Articole similare