Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Transferul lui Chipciu a intrat în linie dreaptă! Scapă de coşmarul de la Anderlecht şi semnează cu noua echipă

ULTIMA ORĂ | Transferul lui Chipciu a intrat în linie dreaptă! Scapă de coşmarul de la Anderlecht şi semnează cu noua echipă

Stranieri

Comentarii

Alexandru Chipicu (30 de ani) e din ce în ce mai aproape de transferul la Gazişehir Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică (48 de ani). Presa din Turcia scrie că negocierile sunt din ce în ce mai avansate, aşa cum a anunţat şi antrenorul român într-o discuţie cu presa, pe aeroport, înainte de plecarea în "Ţara Semilunei".

FCSB şi Craiova l-au vrut pe Alexandru Chipciu, însă niciuna dintre ele n-a reuşit să-l convingă în totalitate pe fotbalist, care acum se pare că va lua drumul Turciei, unde ar urma să semneze cu Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică. Site-ul gaziantep27.net scrie despre negocierile din ce în ce mai avansate dintre reprezentanţii lui Chipciu şi clubul antrenat de Şumudică.

Chipciu, spre Gazişehir Gaziantep

Marius Şumudică conduce de pe bancă surpriza sezonului în campionatul turc, Gaziantep Gazişehir, care e pe locul 10 în clasament, cu 24 de puncte strânse până acum. Antrenorul român a declarat în mai multe rânduri că şi-l doreşte foarte tare pe Chipciu. Sursa citată că decizia definitivă în ceea ce priveşte transferul lui Chipciu nu e luată, dar posibilitatea ca mutarea să se facă este foarte mare. "Vreau să-l iau pe Chipciu neapărat şi sunt în discuţii foarte avansate", spunea Marius Şumudică, antrenorul lui Gazişehir Gaziantep, în urmă cu câteva zile.

În lotul lui Gaziantep se mai află doi foşti jucători de la FCSB. Alin Toşca, care a fost şi căpitan al roş-albaştrilor, dar şi Junior Morais.

Becali l-a vrut la FCSB, Piţurcă l-a aşteptat la U Craiova

Becali îl dorea insistent pe Alexandru Chipciu la FCSB în special pentru a-l folosi pe postul de fundaş dreapta. Claudiu Belu a fost tras pe linie moartă de patronul roş-albaştrilor, în timp ce internaţionalul de tineret, Cristi Manea (22 de ani) a fost pus la zid în nenumărate rânduri de Gigi Becali.

În acest context, Alexandru Chipciu era o variantă din ce în ce mai serioasă. Putea juca atât ca fundaş dreapta, cât şi ca aripă dreapta. Sosirea sa îl putea ajuta pe Vintilă să-i odihnească pe rând pe Creţu şi pe Dennis Man, fotbalişti importanţi în angrenajul gândit de antrenorul FCSB-ului. Chipciu ar fi fost în plus un nume cu greutate in vestiar. Are 7 trofee la FCSB şi alte două la Anderlecht, fiind campion al României şi al Belgiei.

  • 46 de selecţii are în naţionala României Alex Chipciu şi 168 de meciuri în tricoul FCSB-ului
  • 800 de mii de euro este cota lui Alexandru Chipciu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru chipciugazisehir gazianteptransfermarius sumudica 

viewscnt
Articole similare