Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Tricolorii au primit rezultatele testelor de COVID-19 înainte de meciul cu Norvegia din Liga Naţiunilor!

ULTIMA ORĂ | Tricolorii au primit rezultatele testelor de COVID-19 înainte de meciul cu Norvegia din Liga Naţiunilor!

Echipa națională

Comentarii

FRF anunţă că toate rezultatele testelor pentru noul coronavirus la care au fost supuşi, la Oslo, jucătorii echipei naţionale şi membrii staff-ului tehnic au fost negative.

"Este vorba de testarea oficială UEFA pentru partida cu Norvegia de azi, ora 19.00", a precizat FRF.

Meciul Norvegia - România contează pentru etapa a III-a a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

Naţionala antrenată de Mirel Rădoi conduce în clasamentul grupei, cu patru puncte, urmată de Austria şi Norvegia, cu câte trei puncte, şi de Irlanda de Nord, cu un punct.

România va mai juca, miercuri, la Ploieşti, de la ora 21.45, cu Austria.

Mirel Rădoi, înainte de Norvegia - România!

La un an distanţă de la duelul de pe Arena Naţională, când selecţioner tricolorilor era Cosmin Contra, România şi Norvegia se vor întâlni din nou, de această dată în Liga Naţiunilor. Mirel Rădoi consideră că forţa ofensivă a nordicior a crescut în ultimul an şi crede că ambele echipe vor reuşi să marcheze în duelul de duminică seara.

"De la ultima întâlnire directă, se vede un progres clar al naţionalei Norvegiei. În schimb, la noi sunt multe idei noi, multe schimbări legate de noua selecţie, jucătorii trebuie să încerce să pună în aplicare ceea ce noi ne dorim.

O să fie un meci interesant duminică seară, o partidă cu goluri de ambele părţi, ar fi foarte bine dacă nu am primi gol, dar forţa din atac poate să ne pună nouă probleme şi poate să pună probleme oricărei naţionale.

Haaland este un atacant de clasă mondială, nu mai are nevoie de nicio prezentare din partea staff-ului şi nu cred că e cineva între jucători care să nu spună că Haaland este un jucător de clasă mondială" , a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: norvegia romaniateste 

viewscnt
Articole similare